.

.

1 bucata Cutit pentru Fratele uz Casnic, Masina de Cusut Overlock 1034D și 3034D

1 bucata Cutit pentru Fratele uz Casnic, Masina de Cusut Overlock 1034D și 3034D

RON 36.00

Disponibilitate
În stoc


Nume produs : 1 bucata Cutit pentru Fratele uz Casnic, Masina de Cusut Overlock 1034 D și 3034 D
Atenție : Unii cumpărători spune-ne care este cam strâmt pentru gaură, așa că poate ar trebui să-l repara gaura pe cuțit. Dar unii cumpărători mulțumiți cu cuțitul.
De înaltă calitate , foarte ascuțit.
TRANSPORT :
* De obicei ne va livra elementul în termen de 2-7 zile lucrătoare după ce plata este conformat, și ne va permite să știu numărul de urmărire.
Toate produsele noastre vor fi livrate către cumpărător Aliexpress adresa,vă rugăm să confirmați adresa dvs. de pe Aliexpress inainte de a comanda.
* Vânzător nu poate acoperi taxelor vamale și a taxelor la import.
Warrantyand și politica de returnare :
* Toate articolele despre 15-40 de zile de la primi articol, dar Rusia, de obicei, poate peste 30 de zile.
* Dacă aveți o DOA(Dead On Arrival) element sau un element greșit care doriți să se întoarcă sau de schimb, vă rugăm să ne contactați. Toate declarațiile trebuie să fie intact și de brand nou. Pentru orice motiv, nu sunteți mulțumit, Cumpărătorul va fi responsabil pentru transport de marfă de întoarcere
Feedback-ul :
Sperăm mă lăsați feedback-ul pozitiv, și să ne dea CINCI STELE pe toate de Detaliu Vânzător opiniile(International comercial este nevoie de mai mult timp, vă rugăm să înțelegeți). Sistemul nostru va face același lucru pentru tine. Apreciem afacerea dvs. și sper să fac afaceri cu tine în curând.
Dacă aveți orice întrebări, suntem foarte bucuroși să vă ajute. Vă rugăm să ne contactați în primul rând, pur și simplu, lăsând negativ/neutru feedback-ul sau da un litigiu nu poate rezolva problema.

Parametrii mărfii

Material:
Oțel
Nume De Brand:
DEF
Utilizarea:
pentru masina de cusut
Tip:
cuțit
Mai bine îți place