.

.

50Pcs de Plastic Goale Sârmă Bobine Bobine Rotunde Capetele Cablului Panglică de Cusut Stocarea Șir Alb de Firul Șir de Artizanat Instrumente

50Pcs de Plastic Goale Sârmă Bobine Bobine Rotunde Capetele Cablului Panglică de Cusut Stocarea Șir Alb de Firul Șir de Artizanat Instrumente

RON 8.00
RON 10.80

Disponibilitate
În stoc


Caracteristici
100% de brand nou.
Material : plastic.
Culoare : Clar. Dimensiunea de fiecare grid interior : 2x1cm (Aprox.0.87"x0.51").
Potrivit pentru cele Mai multe de origine a folosi masina de cusut. Cele mai Janomes, Cântăreți, și mai târziu modelul Frați. Vă rugăm să verificați dimensiunile și scopul cel potrivit.
Lista de pachete : Cantitate : 50buc
Nota : FARA Cutie de vânzare cu Amănuntul. Ambalate în condiții de Siguranță în Punga cu Bule.
Am expediat în întreaga Lume.
Am expediat la alipay confirmat adresa NUMAI. Vă rugăm să confirmați adresa dvs. în alipay este compensată cu adresa de livrare înainte de a plăti.
Statele unite ale americii/Marea Britanie/Australia/Canada : 14-21 zile lucrătoare(18-29 de ani de zile).
Germania/Franta/Spania/Europa de Est : 18-25 zile lucrătoare(24-35 de zile).
Alte țări : 25-35 de zile lucrătoare(35-49 de ani de zile).
Timp de transport maritim este doar estimată și nu garantat. Dacă nu sa produs după 60 de zile , vă rugăm să ne contactați pentru rezolvarea problemelor.
Pentru achizițiile în vrac în greutate de peste 2 kg, putem oferi EXPRESS fel ca mai jos :
EMS, de obicei, durează 7-10 zile.
DHL, UPS, Fed Ex, TNT, de obicei, durează 5-8 zile lucrătoare pentru a ajunge.
Acceptam Alipay. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. Cel mai bun mod este direct plată on-line, puteți alege singur. Dacă doriți alte termene de plată, vă rugăm să ne anunțați înainte de a plasa comanda.
Plata trebuie să fie primite în termen de 7 zile lucrătoare după plasarea comenzii, sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.
Dacă ați cumpărat mai multe obiecte de la mine, puteți să-mi trimiteți o plată pentru toate elementele în loc de a plăti pentru ele în mod individual. Atunci când faceți clic pe butonul Plăti Acum, sistemul va determina în mod automat dacă există și alte elemente pe care ați cumpărat de la noi și vor să le combine pentru comentariul tau.
Toate vânzările sunt finale.
Dacă marfa pe care ai primit este defect sau deteriorat în tranzit lung, vă rugăm să contactați-ne liber. Noi vă va oferi o soluție satisfăcătoare, URGENT.
Dacă alte motive vrei să îl ducă înapoi la noi, va fi responsabil pentru întoarcerea taxa de transport si va vom trimite înlocuirea după primirea returnat.
Vom lăsa FEEDBACK-ul POZITIV primit eliminat complet plată. Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul de la primirea acesteia.
Dacă sunteți nemulțumit de orice motive, vă rugăm să nu fie rapid pentru a lăsa un nivel SCĂZUT (mai PUȚIN de CINCI STELE) sau Neutru/Negativ Feedback-ul. Doar contactati-ne pentru rezolvarea problemelor în orice moment. Vom încerca cele mai bune pentru a vă oferi cele mai bune soluții cât mai repede. Vă rugăm să fiți siguri cu noi.
Cumpărător Serios Numai! Vă rugăm loc comanda numai dacă sunteți de acord cu toți termenii.
E-mail/Aliexpress mesaj este prioritatea noastră de servicii pentru clienți.
Dacă nu primi răspuns în termen de 1-2 zile lucrătoare, vă rugăm să verificați Mesajele Mele în cazul în care furnizorul de e-mail are o prea agresiv filtru de spam blocarea Aliexpress e-mailuri. Vă rugăm să e-mail-ne din NOU

Parametrii mărfii

Tip:
Masina De Cusut Piese
Utilizarea:
Broderie
Nume De Brand:
Ladygarden
Material:
Plastic
1:
Clar de Plastic Gol fir Bobine Bobine
2:
Pentru Fratele Janome Mașini De Cusut Singer
3:
Plastic Spool Gol
4:
Plastic Spool pentru Janome Cantareata Fratele Modele de Cusut Instrument
5:
1cm de Plastic Clar Acasă Mașină de Cusut Firul Șir Gol Bobină Bobină
6:
50pcs Ac Accesorii
7:
2x1cm Plastic Clar Acasă Mașină de Cusut Firul Șir Gol Bobine
8:
Șir Gol Bobine Clar Bobină pentru Masina de Cusut
9:
Gol Bobinei Bobine
0:
Plastic Goale Sârmă Bobine Bobine
Mai bine îți place