.

.

comutator fotoelectric,E3JK-DS30M1,30cm ,reflexie Difuză,infraroșu comutator,senzor fotoelectric DC12-24V 18*50*50

comutator fotoelectric,E3JK-DS30M1,30cm ,reflexie Difuză,infraroșu comutator,senzor fotoelectric DC12-24V 18*50*50

RON 36.96

Disponibilitate
În stoc


Detalii produs
Caietul de sarcini de 5 wire NO+NC AC+DC 30 CM detector de lumină senzor fotoelectric E3 JK-DS30 M1
Dimensiune 18*50*50 modul de Detectare Difuze tip de Detectare distanta de 30cm de Detectare gama de ajustare cu Potențiometru de reglare desen Dimensional Model DC
tip NPN NU E3 JK-DS30 N1 NC E3 JK-DS30 N2 PNP NU E3 JK-DS30 P1 NC E3 JK-DS30 P2 ieșire Releu 5-wire NO+NC E3 JK-DS30 M1 DC AC
tipul de Releu de ieșire 5-wire NO NC NO+NC E3 JK-DS30 M1 AC, AC+DC tip Releu de ieșire 5-wire NO+NC E3 JK-DS30 M1 AC/DC
Instalare
Aplicații legenda
Transport
Un transport maritim la nivel mondial . ( Cu excepția unor țări și APO / FPO)
2 , pentru prelucrare, în timp util după confirmarea de plată .
3 , livrăm doar a confirmat pentru adrese. Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de livrare .
Imaginea 4 nu este afișat în proiectul actual , doar în scopuri de referință .
5 , servicii, timpul de transport , cu excepția week-end și de sărbători oferite de către transportator . Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta .
6 , dacă nu ați primit plata în termen de 30 de zile de la livrare, vă rugăm să ne contactați. Vom verifica mărfurile și de a lua înapoi la tine cu un răspuns cât mai curând posibil . Scopul nostru este satisfactia clientului !
7 , din cauza statutului de stoc și diferențele de timp , vom alege o livrare rapida din prima depozitul disponibile de transport maritim elementele.
Returnarea
1 , ai 7 zile să ne contactați și să se întoarcă de la data la care primește în termen de 30 de zile. Dacă acest produs în posesia ta mai mult de 7 zile , se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau schimb cu tine. Nu există excepții ! Ambele părți suporta costul de transport este de jumătate de vânzător și cumpărător .
2 , Toate produsele trebuie să fie returnate în ambalajul original , de urmărire de transport maritim număr ați furnizat-o pentru noi , motiv specific pentru a reveni, variola
3 , va vom returna integral suma licitată , în starea sa originală, a primit ambalajul produsului și să includă toate părțile și accesorii , prin care cumpărătorii și vânzătorii pentru a anula tranzacția de la Ali Express modelului . Sau, puteți alege pentru a avea un înlocuitor .
4 , vom suporta toate costurile de transport , dacă produsul (ele) este ( sunt ) nu ca publicitate .
Garanție
Garanție limitată 1.12 producția lunară de produsele cu defect ( nu inclusiv deteriorarea și / sau primirea , abuzul de proiect ) . Accesorii vin cu 3 luni perioada de garanție .
2 , produsele defecte trebuie să fie raportate și returnate în perioada de garanție ( în ambalajul original , dacă este posibil ) . Trebuie să ne spui ce dezavantajul este , să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. Nu ne reparare inlocuire elemente de garanție expirat.
3 , pentru că Ali Express sunt de acord cu privire la politica liste de toate cele de mai sus !
Feedback-ul
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților ! Feedback-ul este foarte important. Vă rugăm să contactați-ne imediat înainte de a ne da neutru, feedback-ul negativ sau deschide orice disputa de pe site-ul, astfel încât să ne putem în mod satisfăcător pentru a rezolva problema.

Parametrii mărfii

certificare:
CQC,CE,CCC,RoHS
Garanție:
100000
Tip Comutator:
Comutator Fotoelectric
Numărul De Model:
E3JK-DS30M1 DC12-24V
Caracteristici:
Switch-uri
Tip De Element:
Switch-uri
Mai bine îți place