.

.

Fierbinte de Vânzare DC12V 24V 2Channel Radio Telecomanda Receptor cu Buton Metalic Transmițător Cod de Învățare

Fierbinte de Vânzare DC12V 24V 2Channel Radio Telecomanda Receptor cu Buton Metalic Transmițător Cod de Învățare

RON 19.00
RON 21.16

Disponibilitate
În stoc


Aplicație :
Produsele noastre sunt utilizate pe scară largă în ( control de la distanță comutator de control de la distanță a pompei de pe și de pe, control de la distanță masina de pe și în afara, control de la distanță cu motor pozitive și negative, control de la distanță priza, LED control de la distanță, control de la distanță audio, control de la distanță electric usa, control de la distanță ușa de garaj de la distanță retractabile ușa, control de la distanță perdele, alarmă gazdă, alarma,control de la distanță motocicleta,control de la distanță masina electrica,control de la distanță MP3,telecomanda lumini, autoturisme control de la distanță, ) de securitate și alte civile si industriale sprijinirea zone îndepărtate, are avantaje de potrivire simplu, sigur și de încredere pentru modificarea de produse auxiliare.
Lista de ambalare : (D efault trimite 315 Mhz )
1x Receptor
1 x Transmițător (Bateria nu include)
Vă rugăm să rețineți : dacă doriți doar Receptor ,va rog sa faceti comanda cu acest link :

Caietul de sarcini : 1) gamă Largă de tensiune (+12 V+24 V) 2) Presupunând că transmițătorul este codat 2262 sau 1527 chip encoder chip control de la distanță. 3) Apăsați o dată învățare butoane, lumini cu LED-uri o dată, rapid, apăsați orice tastă de control de la distanță, lumina LED clipește de patru ori, ceea ce înseamnă că succesul în procesul de învățare, care butoanele telecomenzii K1 releu. 4) Apăsați de Două ori tasta de învățare butoane, lumini cu LED-uri rapid de două ori apăsați orice buton de control de la distanță, lumina LED clipește de patru ori, ceea ce înseamnă că succesul în procesul de învățare, care este cheia de control de la distanță K2 relee. 5) Apăsați și țineți apăsat butonul de învățare este ținut apăsat în timp ce de învățare de lungă lumini strălucitoare cinci secunde, a declarat că de curățare este de succes, atunci puteți elibera butonul de învățare. 6), Fără nici o selecție jumper, operatorul este starea de locuri de muncă este de auto-blocare, de exemplu, faceți clic pe control de la distanță, releul este închis, și apoi faceți clic pe control de la distanță, releul deconectat. 7) AA scurt-circuit, operatorul starea de operare non încuietori, care ține la distanță de Control al releului este închis, eliberați de control de la distanță releul deconectat. 8) BB este scurtcircuitat, regulatorul e starea de locuri de muncă este interconectat; de Exemplu : Apăsați butonul de pe telecomandă, K1 este închis, apăsați butonul B de pe telecomandă, K2 este închis, în timp ce K1 deconectat. 9) CC scurt-circuit, operatorul este starea de locuri de muncă este tarasc că țineți butonul de comandă la distanță (nu de presă), releul se închide repede după deconectare.
Metoda de învățare :
Apăsați butonul de învățare 1 ora ,indicator LED flash, apoi apăsați pe transmițător butonul , până când LED-ul indicator de oprire ,aceasta înseamnă Un buton de învățare cu succes
Apăsați butonul de învățare 2 ori ,indicator LED flash, apoi apăsați pe transmițător butonul B , până când LED-ul indicator de oprire ,adică butonul B de învățare cu succes
Apăsați butonul de învățare 3 ori ,indicator LED flash, apoi apăsați pe transmițător butonul C, până când LED-ul indicator de oprire ,adică butonul C de învățare cu succes.
Costul de transport maritim : dacă aveți orice livrare expres(cum ar fi : DHL,EMS,Fedex ),vă rugăm să contactați cu noi, în primul rând,putem oferi un discount.
Plata : 1.Acceptam plata care aliexpress poate accepta, Ne cerem scuze ca nu putem accepta alte metode de plată, cum ar fi cec sau mandate poștale . 2.Toate cardurile de credit sunt acceptate,și am primit-o in 24 de ore 3.Plata trebuie să fie primite în termen de 10 zile lucrătoare de inchidere a licitatiei de Transport maritim : 1. Am expediat în întreaga lume,pe comanda o piesa cu numărul 2.Primar avantaje competitive : Asia/spre sud America/Europa de Est/orientul Mijlociu/Africa/Europa de Vest,și așa mai departe 3.Inainte de a cumpara,vă rugăm să asigurați-vă că aliexpress și alibaba adresa este corectă.Sau nu,vă rugăm să o corectați înainte de plată. 4.Dacă mărfurile mai puțin de 1,5 Kg,livram prin China Post Air Mail sau prin HK Post Air Mail 5.Nava în întreaga lume, în termen de 12-24 de ore după plata finalizat primit,ajunge la mai multe destinații 6.Toate comenzile vor fi expediate prin International Airmail serviciu, cu excepția cazului special a fost convenit de către vânzător. Garantie si Retur : 1).

Parametrii mărfii

Tip De Element:
Switch-uri
Nume De Brand:
MITI
Distanța De La Distanță:
20-200m
Numărul De Model:
SKU7849
Garanție:
1
certificare:
CCC
Tip Comutator:
Control De La Distanță
Material:
Plastic
Caracteristici:
DC12V 24V
Canal:
2
decoder chip:
Cod fix cod de Învățare
Buton:
2
Frecvența:
315MHz 433MHz
Utilizare:
Pentru birou mall-uri depozit
Mai bine îți place