.

.

A/C Universal Flux Paralel a Condensatorului Radiator 12 x 23 x 20mm pentru Classic / Muscle Car / Street rod / Hot rod / Camion

A/C Universal Flux Paralel a Condensatorului Radiator 12 x 23 x 20mm pentru Classic / Muscle Car / Street rod / Hot rod / Camion

RON 110.16

Disponibilitate
În stoc


Descriere :
O-ring montarea #6 și #8
dimensiune : 58.5 cm x 30,5 cm x 20mm ( 23" x 12" x 0.79" )
Această calitate premium din ALUMINIU de CONSTRUCȚIE universal Condensatorul a/C poate fi folosit în multe aplicații personalizate, cum ar fi street tije, camioane și multe alte aplicații.
Transport :
Noi ne straduim cele mai bune noastre de a oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim.Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de firma de curierat și obiceiurile locale/taxe .Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară.Vă mulțumesc pentru înțelegere.
Toate elementele vor fi livrate în termen de 24-48 de ore de afaceri de la primirea de plată ( cu excepția sâmbătă și duminică ).
UPS de transport maritim, de obicei, durează 3-5 zile lucratoare
DHL, de obicei, durează 4-7 zile lucrătoare
EMS shipping, de obicei, durează 5-15 zile lucratoare
Plata :
Acceptam VISA , card de Credit , Mastercard , Web Money , Boleto , Qiwi wallet ..etc .
Feedback-ul :
Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră. Vă rugăm să ia 1 minut pentru a lăsa de 5 stele feedback-ul pentru a comanda. Orice nemulțumire vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca 1-3 stele feedback-ul.
Retur :
Schimb este acceptată în termen de 7 zile de la cumparator la primirea coletului.
Dacă acest element este de defecte la primire, clientul are până la 7 zile de la data primirii pentru schimbul de unul nou.
Dacă nu sunteți complet mulțumit cu achiziția dvs., vă puteți întoarce la noi pentru un prompt de schimb sau va vom returna plata
Neutilizate/nedeschise marfa va fi creditat.
Vă rugăm să rețineți că toate achizițiile trebuie să fie returnate în termen de 14 zile de la cumpărare. NU de returnare sau de schimb vor fi acceptate după 14 zile de la data achiziționării.
Include numele dvs., adresa, produs, în timpul zilei de telefon, cum ai plătit, și dacă vi se solicită o restituire sau de schimb.
Dupa ce a revenit articol, va vom returna clientului la prețul elementului ( excluzând costurile de transport încoace și încolo ).

Parametrii mărfii

Tip De Element:
Instalare aer conditionat,Condensatoare & Boilere
Nume De Brand:
Gcfix
Lățime Produs:
30.5cm
Extern De Certificare De Testare:
CE
Element De Lungime:
58.4cm
Înălțime Element:
2cm
Conector tip de port:
SAU (O-ring) port, #6 și #8
Mai bine îți place