.

.

MIYOCAR orice nume mîna bling stras de cristal suzeta clip dummy clip bling Suzeta/ Sfârcurile /Dummy suzeta clip set

MIYOCAR orice nume mîna bling stras de cristal suzeta clip dummy clip bling Suzeta/ Sfârcurile /Dummy suzeta clip set

RON 35.52

Disponibilitate
În stoc


Produs Nou!
stras minunat suzeta,puteți alege dimensiunea de care ai nevoie!
Despre Suzeta Marca
Acest Stras suzeta a fost făcută de lipici, asa ca poate are un miros de lipici atunci când vei ajunge,te rog pune-l în Respirabil loc înainte de utilizare, și dacă vă pasă atât de mult,vă rugăm să nu plasați comanda, nu se accepta disputa din cauza mirosului
NU SE FIERBE SAU SE SCUFUNDĂ SUZETA ÎN APĂ . (doar lăsați-mamelonul parte) se vor Șterge cu o cârpă umedă.
Detalii de suzeta :
Următoarele Dummy clip poate face copilul tau nume!!! deci, vă rog lăsați-vă numele copilului informații atunci când loc comanda!!!
Acum vom oferi, de asemenea, o cutie-Cadou la pachet clipul atunci când aveți nevoie pentru a trimite la un prieten ca cadou,vă rugăm să alegeți o cutie-cadou atunci când vă alegeți comanda este ok.

Transport
A promis de către Vânzător
Toate produsele pe care le oferim au de înaltă calitate și preț competitiv.Complet noi credem că elementul noi vă de aprovizionare este de potrivire cu prețul.
Transport
Scurt Timp de Prelucrare : După ce vom primi confirmarea de plata de la magazinul nostru, va vom trimite articolele dvs. în 3-7 zile .Gratuit de transport maritim vom folosi China scrisoare recomandată sau Hongkong scrisoare recomandată. dacă aveți orice problemă cu privire la livrare vă rugăm să amabilitate să-mi spuneți .
Vom anunța atât timp cât elementele sunt expediate.
Elementele vor ajunge în 5-20 Zile Lucrătoare în mod normal.
Taxele de Import
Impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.
Va vom trimite colete cadou și să declare o lege valoare de sub 50 $pentru a încerca cele mai bune noastre pentru a evita taxe vamale.
Politica De Returnare
După ce a primit pachetul, vă rugăm să ne e-mail în termen de 3 zile daca nu sunteti multumiti sau nu sunt daune în timpul transportului. Dar trebuie să ne dai poze cu ei pentru a dovedi aceasta.
Dacă doriți să returnați produsele, vă rugăm să păstrați-le în aceeași stare în care a fost trimis. Va vom returna după ce am primit-o, dar suma nu include costul de transport maritim.
Vă rugăm să permită până la 5 Zile Lucrătoare pentru a procesa dvs. de elemente returnate.
Feedback-Ul Pozitiv
Feedback-ul este foarte important .
Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, Posta un feedback bun pentru noi, ne va face asta pentru tine, de asemenea, și-ți dau mai mult cu discount la urmatoarea comanda.
Dacă sunteți nemulțumit de produsele noastre, vă rugăm să nu?t să ne dea feedback-ul negativ imediat. Vă rugăm să ne contactați în primul rând, vom oferi o soluție bună. Dacă nu, Posta feedback-ul Negativ nu este târziu.
Contactati-Ne
Dacă există orice altă problemă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați! Va vom raspunde cat mai repede posibil!

Parametrii mărfii

Nume De Brand:
MIYOCAR
Mai bine îți place