.

.

Neewer 6-Pack Set Grele Muselină Cleme cu arc Clipuri 4.5/11.4 cm pentru Fotografie de Studio, Fundaluri Fundaluri pentru prelucrarea Lemnului

Neewer 6-Pack Set Grele Muselină Cleme cu arc Clipuri 4.5/11.4 cm pentru Fotografie de Studio, Fundaluri Fundaluri pentru prelucrarea Lemnului

RON 44.00
RON 47.96

Disponibilitate
În stoc

Heavy-duty nailon armat construcții Rotunjite mânere pentru prindere confortabilă Călit, oțel pivot și primăvara pentru durabilitate Puternic cleme pentru a se potrivi pe cele mai multe dimensiuni standard, standuri Mânere de fond la fondul sta descriere Produs
Cu un 2" falca deschidere, aceste cleme sunt excelente pentru fotografie, pentru prelucrarea lemnului, opere de artă, crafting, garaj/casa, și oriunde ai nevoie de un top-calitate din material plastic clema cu arc.
Această clemă are mecanism de prindere cu blând, pivotant tampoane pe care le adapteze la suprafață prindere. Dinți mici pe diametrul interior ține de muselină pânză sau de hârtie decoruri în loc pentru fotografie de muncă. Largă, tv cu tampoane ține bucăți de lemn împreună în timp ce se usucă lipici, fără marring lemn.
Caracteristici :
Heavy-duty nailon armat constructii
Rotunjite mânere pentru prindere confortabilă
Călit, oțel pivot și primăvara pentru durabilitate
Brațe puternice pentru a se potrivi pe cele mai multe dimensiuni standard, standuri
Mânere de fond la fondul sta
Caietul de sarcini :
Pachet de 6 cleme
4.5 cm lungime
3/4" x 5/8" accidentat, pivotant tampoane
Pachetul Dimensiune : 6 x 1 x 6 cm
Greutate : 8.35 oz / 238g
Maxim de Deschidere : 2 inch gura
Conținutul Pachetului :
6x Cleme cu arc
Acceptam alipay aici. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW .
Am expediat la cele mai multe dintre țări,cu excepția AFO/FPO Elemente sunt expediate din China sau statele Unite ale americii, folosind par Avion,ajunge la cele mai multe dintre țări în decurs de 10-2o de zile lucrătoare. Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori,aceasta poate dura până la 30 de zile lucrătoare.
2 luni Warranty.By cu încredere! Dacă nu sunteți mulțumit când voi primi articolul dvs.,vă rugăm să se întoarcă cu 7 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni. Pentru orice schimb sau de restituire, avem nevoie de produsul trebuie să fie în starea inițială, inclusiv cutia si toate accesoriile.Cumpărători este responsabil pentru returnarea costul de transport maritim .
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacția clientului! Feedback-ul este foarte importtant,noi vă solicităm să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ,astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele.

Parametrii mărfii

Pachet:
Da
Nume De Brand:
NEEWER
Mai bine îți place