.

.

Destul de gol a crescut de pandantiv muzicale sarcina burta mingea colier cu 1 buc burta mingea

Destul de gol a crescut de pandantiv muzicale sarcina burta mingea colier cu 1 buc burta mingea

RON 14.00
RON 14.32

Disponibilitate
În stoc

Destul de gol a crescut de pandantiv muzicale sarcina burta mingea colier cu 1 buc burta mingea
Vă rugăm să lăsați un mesaj pentru dumneavoastră vrut bellyball culoarea atunci când este plasat comanda. Vezi minge de culoare graficul de mai jos . Sau vom alege mingea ramdomly. Multumesc
Dacă faci afaceri en-gros, va rugam sa lasi masaj pentru noi de cel mai bun pret de fabrica.
Lungime : 80cm
Fotografii :
16mm Burta Mingea culori pentru selectare :
Vești bune : cu Excepția pentru 1 buc burta mingea, ne va da 1 buc lava șirag de mărgele și 2 buc simțit bile pentru fiecare colier liber. Pls cumpăra fără a ezita. : )
Feedback-ul Feedback-ul este important pentru noi ! Am răspuns pe reputația noastră și de satisfacție a clienților pentru a reuși. Vă rugăm să ne dea feedback-ul bun, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Multumesc mult Contact cu noi, vă rugăm înainte de a părăsi orice feedback negativ sau litigiu, se va ajuta pentru a rezolva problema ta și face sa te simti fericit
Livrare livrăm comanda în termen de 48 de ore de la comanda confirmata, vă rugăm să furnizați adresa corect odată ce face comanda de Import, impozite și taxe sunt responsabilitatea cumparatorului, vă Rugăm să contactați cu noi, dacă nu primiți coletul la timp, vom verifica cu compania noastră de transport și să dea răspunsul rapid.
Garanție și Returnare oferim 90days de garanție, vă rugăm să cumpere fără griji. Vă rugăm să contactați cu noi într-o săptămână de la primirea produsului și să se întoarcă într-o lună de Produs ar trebui să fie în starea inițială și bun de ambalare, atunci când se întoarce să Ne ia toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul nu este la fel de publicitate, și cumpărător să ia toate costurile de transport maritim, dacă pur și simplu nu vrea.

Parametrii mărfii

Metal de culoare:
Lumina Galben Culoare De Aur, Placate Cu Argint, Placate Cu Argint Antic
Tip De Element:
Coliere
Fine sau de Moda:
Moda
Colier Tip:
Pandantiv Coliere
Formamodel:
Mingea
Numărul De Model:
Burta colier
Stil:
Trendy
Compatibilitate:
Toate Compatibile
Nume De Brand:
Cykopv
Dimensiune Pandantiv:
23*18 mm
Gen:
Femei
Material:
Metal
Metale De Tip:
Cupru
Tip Lanț:
Figaro Lanț
Funcția:
pentru copil
Mai bine îți place