.

.

VEST CICLISM MTB Biciclete Rutiere de Inlocuit Cablului de Frână de Bicicletă Schimbare Tub din Față Frână Spate Linie de Locuințe Cablul Schimbătorului de Seturi

VEST CICLISM MTB Biciclete Rutiere de Inlocuit Cablului de Frână de Bicicletă Schimbare Tub din Față Frână Spate Linie de Locuințe Cablul Schimbătorului de Seturi

RON 24.00
RON 47.20

Disponibilitate
În stoc


Numele produsului VEST CICLISM Biciclete de Inlocuit Cablu de Frână MTB Biciclete Rutier Schimbare Tub din Față Frână Spate Linie de Locuințe Cablul Schimbătorului se află
Schimbare Tub Material : Cablu de Frână de Locuințe Set de Frână Linie Material : otel Inoxidabil
4mm Schimbare Tub 2.1 M
Frână față 1.1 M de Frână Spate Linie 1.7 M Tura Capace pentru Tub 6 buc Schimbare Tub S Catarama 4buc Interioara Linie de Capace de 4buc
Plata
Vom accepta aceste plăți : Card de Credit, Escrow(Alipay), Beloto, Money Bookers, West Union, T/T, etc. (Master Card, VISA, Bank of China, QIWI, etc.)
Politica De Returnare
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 2 săptămâni de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Garanție Și Întreținere
Oferim 1 luna gratuit de înlocuire. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
Oferim, de asemenea, gratuit de întreținere. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.
Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.
Dimensiunea sau se Potrivesc Probleme
Dimensiunile sunt ilustrate cu masuratori specifice în specificațiile detaliate. Vă rugăm să verificați caietul de sarcini înainte de a plasa o comanda. În mod normal admisibil diferențe în dimensiuni sunt aproximativ 0,5 cm de măsurare. Dacă veți găsi dimensiunea de produse care nu ti se potrivesc, ne puteti contacta direct.

Parametrii mărfii

Nume De Brand:
Vest Biking
Numărul De Model:
YP0808029
pompa de bicicleta de Culoare:
CA PIC
Schimbare Tub De Material:
PVC+Otel
Numărul De Model:
YP0808029
Bicicleta Geanta Greutate:
0.115 Kg
Conducta De Frână Material :
Din Oțel Inoxidabil
Mai bine îți place