.

.

Puternic Mini LED Far 4 Modul de Faruri cu LED-uri Impermeabil Far Lanterna alb + roșu lampă de Cap Lanterna

Puternic Mini LED Far 4 Modul de Faruri cu LED-uri Impermeabil Far Lanterna alb + roșu lampă de Cap Lanterna

RON 10.00
RON 12.60

Disponibilitate
În stoc

100% de Brand nou și de înaltă calitate Mare pentru activități în aer liber Pot fi utilizate în calitate de șef de lumină LED-uri : R3 + 2 LED Culoare : Negru,Gri și Alb Bec : 800 Lumens modul 4 : Luminoase, Slab, 2 LED-ul Rosu de pe/SOS durata de viata LED : 100.000 ore-Lumină distanță : 80 de metri rezistent la apa (nu poate fi pus în apă) rezistența la Apă : IPX-5 sursa de alimentare : 3*AAA baterii ( Nu sunt incluse ) Permite plimbare cu ușurință noaptea sau in zilele ploioase( nu pot fi utilizate pentru scufundări )
Pachetul Inclus :
1*Mini Far De Lumină Torță( Fără Baterie )
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important !Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră. Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele! 1) Vom accepta Alipay,Paypal. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin plată securizat proces sau ESCROW . 2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda. 3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile.Dar trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile, sau Ali Express va colse Tranzacție.
1.Dacă goodsyou primite au probleme de calitate. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta.Vă rugăm să trimiteți înapoi coletul în termen de 30 zile după ce am verificat. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. FĂRĂ EXCEPȚII! 2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și Numărul de Ordine de Cumpărare. Vă rugăm să scrie în jos toate informațiile într-o bucată de hârtie și pune-l în colet. Vă mulțumesc! 3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. Sau, puteți alege să aveți un înlocuitor. 4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.
1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. 2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT. Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress de Garanție acordăm garanție produsele sale pentru un an pentru cumpărător personale și doi de ani, "en-gros,de la data de expediere, "vom repara sau înlocui produsul sau o parte a acestuia care, la o inspectie sau orice fel de confirmare de către noi, este găsit a fi defect de material sau manoperă. Ca o condiție a obligației de noi pentru repararea sau înlocuirea unor astfel de produse, produsul trebuie să fie returnat la noi, împreună cu dovada de cumpărare satisfăcătoare pentru noi Toate declarațiile trebuie să fie însoțite de o declarație scrisă în care se stabilește numele, adresa de zi și numărul de telefon al proprietarului, împreună cu o scurtă descriere a oricărei pretinse defecte. Piese sau produs pentru care înlocuirea se face vor deveni proprietatea de noi, cu Excepția în caz de diferite acord de către Părți, clientul va fi responsabil pentru returnarea costurilor de transport și de asigurare, și ne acoperă costurile de transport și de asigurare de la compania noastra pentru client. Vom folosi eforturi rezonabile pentru a repara sau înlocui orice accesoriu acoperite de această garanție în termen de treizeci de zile de la primire. În caz de reparare sau de înlocuire este nevoie de mai mult de treizeci de zile,vom notifica clientul în mod corespunzător. Ne rezervăm dreptul de a înlocui orice produs care a fost întrerupt din linia de produse cu un nou produs de valoare comparabilă și funcția Ne rezervam dreptul de a modifica sau de a intrerupe, fără notificarea prealabilă a clienților săi, orice model sau stil de produse. Dacă garanție apar probleme, sau dacă aveți nevoie de asistență în utilizarea de accesorii vă rugăm să ne contactați separat.

Parametrii mărfii

Tip De Element:
Faruri
certificare:
EMC,CQC,UL,ASA,VDE,LVD,CCC,GS,PSE,FCC,CE
Modelul de Margele de LED-uri:
Q5
Numărul De Model:
lampă de cap
Tip Baterie:
AAA
Rezistent la apa:
Da
Nume De Brand:
yunmai
Comutator De Mod:
Joasă/Medie/Înaltă
Scopul:
camping,ciclism,pescuit,etc
Putere:
7w
Fascicul De Unghiul:
60°
Sursa De Lumina:
biciclete faruri
Mai bine îți place