.

.

NEWACALOX 10BUC/SET Dremel de Carbură de Bavuri Burghiu Rotativ Burr Micro burghie pentru Metal de prelucrare a Lemnului Sculptură Instrument de Sticlă Diamant

NEWACALOX 10BUC/SET Dremel de Carbură de Bavuri Burghiu Rotativ Burr Micro burghie pentru Metal de prelucrare a Lemnului Sculptură Instrument de Sticlă Diamant

RON 55.00
RON 81.76

Disponibilitate
În stoc


NEWACALOX 10 BUC/SET Dremel de Carbură de Bavuri Burghiu Rotativ Burr Micro burghie pentru Metal de prelucrare a Lemnului Sculptură Instrument de Sticlă Diamant
Informații :
Dimensiuni : lungime pol de 35mm, pol diametru 3mm Material : Carbură de Wolfram Aliaj, Prelucrarea duritate HRA mai mare de 85 . Domeniul de aplicare : repararea metal eage/metal bavuri/cavitatea mucegai. prelucrare de jad/ceramică/sticlă/marmura/diamant. Prelucrarea lemnului Sculptură în Lemn Instrumente Pachetul include : 10 BUC masini de gaurit
Caracteristică : Carbură de Tungsten, Material de Aliaj, Prelucrarea duritate HRA mai mare de 85 . acest burghiu folosit cu Mare viteză lustruit.cel mai bun viteza de Rotație este 6000-40000 R/min Acest exercițiile pot fi folosite pentru repararea metal eage/metal bavuri/cavitatea mucegai. de asemenea, este un bun ajutor pentru prelucrare de jad/ceramică/sticlă/marmură. puteți folosi mașina de găurit pentru a sculpta în lemn sculptură. acest burghiu aibă mai mare eficiență de producție pentru munca ta.E mai bine decât alte foraj și unelte de mână. acest exerciții au viață lungă, deoarece din Carbură de Tungsten, Material de Aliaj.
Despre Plata :
1.Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
2. Plata integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.
3. Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate, atunci când completează în cumpărătorului informații (cum ar fi numele complet, detaliat adresa, codul poștal și numărul de telefon).
Notă :
1.Valoarea minimă va fi scris pe pachet, vă rugăm să nu vă faceți griji cu privire la taxa.
2.Vă rugăm să fie informat internaționale de livrare depinde foarte mult de vreme, de sărbătorile legale, controlul Vamal, etc, vă rugăm să așteptați pentru coletul cu răbdare.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de Livrare.
Despre Feedback-Ul :
1.Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.
2.Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Se va lua doar 1 minut,dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.
3.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.
Scopul nostru este satisfactia clientului! Vă mulțumim pentru înțelegere!

Parametrii mărfii

Nume De Brand:
newacalox
Tip:
Twist Drill Bit
DIY Consumabile:
Pentru prelucrarea metalelor
Numărul De Model:
Aliaj De Foraj
Material:
Cobalt Aliaje De Oțel
Utilizarea:
Metal Foraj
is_customized:
Yes
Lungime:
5cm
Pachetul Include:
10BUC/SET Burghie
Pol Lungime:
35mm
Diametru Pol:
3mm
Mai bine îți place