.

.

oriflamme 90x150mm Val de 3x5 Metri Super-Poli de PAVILION German Tara germania de fotbal Banner 3x5 metri de Crăciun cadouri

oriflamme 90x150mm Val de 3x5 Metri Super-Poli de PAVILION German Tara germania de fotbal Banner 3x5 metri de Crăciun cadouri

RON 17.52

Disponibilitate
În stoc


Aceasta este un brand nou de 3 metri X5 picioare (91cm*150cm)super calitate din poliester și nailon, material de steag sau banner.
Acesta are 2 părți, dar nu este "verso", ca în două steaguri cusute împreună spate în spate.
Partea opusă fiind un revers sau o imagine în oglindă a părții frontale, cu cuvinte dacă sunt invers.
Steagul este precupețit pentru a zbura cu mândrie în aer liber sau utilizate în interior pentru a atarna pe un perete.
Ea are în plus cusut tot drumul în jurul valorii de marginea de durabilitate.
Transport :
Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau a taxelor la import Elementele vor fi livrate în termen de 2 zile privind plata primite. Elementele sunt expediate de la utilizarea par Avion , ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 15 la 40 de zile lucrătoare de obicei. Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori; aceasta poate duce până la 50 de zile lucrătoare.
Alte zone ( America latină și așa mai departe )poate nevoie de mai mult timp a sosit.vă rugăm să mai aveți răbdare să așteptați pentru mai multe zile
Plata : Toate cardurile de credit sunt acceptate prin securizată a procesatorului de plati. Plata trebuie să fie primite în termen de 7 zile lucrătoare de inchidere a licitatiei.
Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă înainte de a plăti.
Vă rugăm să obțină numărul de RMA & a revenit adresa pentru orice returna produsele. Returna un produs trebuie SĂ aibă toate ambalajele ORIGINALE si accesorii. Vom înlocui elemente care sunt disfuncționalități, timp de 20 de zile de la data la care ați primit-o. Elementele care trebuie abuz fizic nu sunt acoperite de garanție. Rambursările sunt oferite doar pentru produsele cu defect raportat în termen de 7 zile de la primire. Cumpărătorii acceptă responsabilitatea de a plăti pentru transport de marfă de întoarcere pentru orice motive. Taxele de transport și manipulare sunt non-rambursabile în orice caz.
Feedback&Contact : Feedback-ul Pozitiv este viața noastră. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 scoruri DSR. Înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ, vă rugăm să ne contactați în primul rând pentru a obține o soluție mai bună. (Este imposibil să dezavantaj evaluare). Pentru că e Bay consideră NEUTRU feedback-ul ca un feedback NEGATIV în natură. Ne pasă de clienții noștri fideli. Deci, dacă aveți orice probleme, vă rugăm să ne contactați imediat prin intermediul Ebay Mesaj si vom face tot posibilul să-l rezolve. Lăsând feedback neutru sau negativ nu poate rezolva problemele. Se poate obține doar negativ în schimb. Cumpărător Serios Numai! Nr de contact dar feedback neutru sau negativ cumpărătorul nu a acceptat! Vă rog să vă puneți licitați doar dacă sunteți de acord cu toți termenii .
2652571802017738

Parametrii mărfii

Stil:
Zbor
Catarg Material:
bambus
Steaguri Si Bannere Material:
Non-țesute
Utilizare:
Drapelul Național
Nume De Brand:
Candiway
Numărul De Model:
Germană
Tip:
Tipărite
Tesatura:
Super-Poli
Mai bine îți place