.

.

3 capete Artificiale Atingere Real a Crescut de Flori Decor de trandafir Proaspete Flori Artificiale latex trandafiri pentru buchet de nunta de decorare

3 capete Artificiale Atingere Real a Crescut de Flori Decor de trandafir Proaspete Flori Artificiale latex trandafiri pentru buchet de nunta de decorare

RON 59.00
RON 91.20

Disponibilitate
În stoc


3 capete Artificiale Atingere Real a Crescut de Flori Decor de trandafir Proaspete Flori Artificiale latex trandafiri pentru nunta decor acasă
Descriere Produs
noi trei capete atingere real a crescut
Stare : Brand New
material : Pânză de mătase și flori, PU lipici, Mozaic tija de cauciuc flori de plastic
Culoare : rosu ,roz,alb,roz,portocaliu, poate fi un amestec de culoare
(te rog spune-mi culoarea pe care doriți să pentru că ,altfel, vom transport prin sondaj )
De măsurare(aproximativ) :
Lungime totala : 80cm
buchete diametru : 12cm,6*7cm,7*3m
Aplicatii de scena : la birou,timp liber, dormitor, living, masă de cafea, pervazul ferestrei,Balcon și așa mai departe.
Cererea de vacanță : Nunta, Petrecere,Monther Zi,în ziua de Crăciun,ziua Îndrăgostiților, Ziua Recunostintei,Anul Nou ,cadou de ziua de naștere și Așa mai departe.
Vă rugăm să Rețineți : Toate noastre de Produs este personalizat manual astfel încât nu putem face fiecare în aceeași mărime. Deci măsurare doar numai pentru referință. Nu putem accepta retur pentru dimensiunea problemei.
altă descriere : Pentru că fiecare ramură este prea lung, vom îndoiți-le pentru pachet.Cand voi primi produsul, se îndreptă el! Acesta nu va afecta aspectul!
Poate floricica drop off pentru livrare, doar conectați pe ramuri. Atunci va fi OK! Vă rugăm să citiți cu atenție și cred că despre acest lucru înainte de cumpărături.

Parametrii mărfii

Tip:
Decorative De Flori Și Coroane De Flori,Rose
Nume De Brand:
JAROWN
Numărul De Model:
nunta trandafir
Ocazie:
Nunta
Stil:
Flori
culoare:
roșu roz alb-roz
Tip:
Atingere Real a Crescut
Stil:
3 cap a crescut
Material:
silk & PU floare trandafir
lungimea totală:
80cm
Utilizarea:
flori pentru nunta, decor acasă
Mai bine îți place