.

.

200M FTTH Fibra Optica Picătură Cablu Patch Cord SC SC Simplex SM SC-SC 200 de Metri Picătură Cablu Patch Cord

200M FTTH Fibra Optica Picătură Cablu Patch Cord SC SC Simplex SM SC-SC 200 de Metri Picătură Cablu Patch Cord

RON 80.00

Disponibilitate
În stoc


200 M FTTH Fibra Optica Picătură Cablu Patch Cord SC SC Simplex SM SC-SC 200 de Metri Picătură Cablu Patch Cord
Cerere
De lungă distanță și locale optice de rețea de transport, rețea de transmisie de date, imagine rețelele de transport, CATV, optice, instrumente de testare, fotoelectric sistem de control automat
Descriere
Fibra optică picătură cablu patch cord are doi conectori la fiecare capăt al cablului pentru a face conexiune; cablu coadă este un cablu cu un conector. Conectorii sunt cu SC tip, inel ceramic pentru a fi lustruit ca UPC . Un SM conversie patch cord este cu două conector diferit. Nostru produce de înaltă performanță patch cord cu avansate de slefuire tech, importate instalațiile de prelucrare și economiile de scară realizate.
Caracteristici
1. special fibre rezistența la încovoiere, oferă o mai mare lățime de bandă, spori de transmisie de rețea caracteristici, ajunge cu ușurință la 100 m pe secundă,
Pentru a realiza în bandă largă, TV prin cablu și telefon de trei plase.
2. în paralel două fibre de armare are o bună performanță de compresie, de protecție din fibră optică.
3. cablu de fibra optica are o structura simpla, greutate de lumină, puternic practicabilitatea.
4. interfețe, SC - SC, fibră optică, dispozitive de acces pot fi utilizate direct.
5. low smoke zero halogen teaca, protecția mediului și practice.
Specificație tehnică
Elementul Parametri Pierderea de Inserție SM≤0,3 d B Pierdere a Reveni PC≥45d B UPC≥50d B, APC≥60 de Împerechere peste 1000 de ori Varietate de Inserție Pierderea de Temperatură -40 la +85 Rezistență la Tracțiune de 45 kg(exclude φ0.9 SM fibre) Încercare la Vibrații
Produt Detalii :
1.SC-SC Singlemode Simplex 200 M Picătură Cablu Patch cord
2.Lungime : 200 De Metri
3.Culoare : Negru
4.Tip : Tracțiune metalice de armare(2 Sârmă de Oțel de Consolidare)
PLATA
1. Putem accepta plata prin Escrow, Western Union și T/T. Cel mai bun mod este direct plată on-line,puteți alege singur. Dacă doriți să utilizați alte termene de plată, vă rugăm să ne anunțați înainte, atunci când comanda.
2. Plata integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.
3. Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact, adresa, codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.
TRANSPORT
1. Va vom trimite bunurile în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata a fost confirmată.
2. Putem oferi serviciile internaționale de transport maritim, după cum urmează :
China Post Air Mail, HK Post Air Mail, EMS, TNT, DHL, UPS, Fedex. Implicit modalitate este prin China post air mail și HK post air mail.
3. Cumpărătorul este responsabil pentru asigurarea medicală, problemele și care a provocat daune de serviciu de transport maritim, cum ar fi accidente, intarzieri sau alte probleme. În plus, noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau a taxelor la import, aceste taxe nu sunt incluse în elementul de preț și costul de transport maritim.
GARANȚIE ȘI GARANȚIE
1. Toate produsele sunt inspectate și testate înainte de expediere. dacă nu sunteți mulțumit cu bunurile, puteți face schimb de obiecte în termen de 7 zile și trebuie să ne contactați în termen de 24 de ore după primirea articolelor.
2. Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping.
3. Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii. Om-defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe.
4. Pentru orice produs, vă rugăm să folosiți EMS sau local post, atunci când trimite înapoi
FEEDBACK-ul
1. Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.
2. Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Se va lua doar 1 minut, dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.
3. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Parametrii mărfii

Numărul De Model:
drop cablu patch cord
Nume De Brand:
TRENSBATTER
Lungime:
200M
culoare:
Negru
modul:
Singlemode simplex
conector:
SC/UPC
Articol:
FTTH Picătură Cablu Patch Cord
consolidarea:
2 Din Sârmă De Oțel Consolida
Mai bine îți place