.

.

Calitate Premium Recipient Vid/Conister Kituri 3PCS, de lucru cu vacuum sealer,în Conformitate cu EuropeAmerican alimente cerința de siguranță

Calitate Premium Recipient Vid/Conister Kituri 3PCS, de lucru cu vacuum sealer,în Conformitate cu EuropeAmerican alimente cerința de siguranță

RON 272.00
RON 320.00

Disponibilitate
În stoc


Caracteristică :
Realizate din material rezistent, acest set de trei hexigonal-în formă clară canistre sunt de dimensiuni 700ml,1400ml & 2000ml, respectiv Fiecare unitate dispune de un vid-seal design pentru a păstra alimentele proaspete mai mult timp.
Aceste utile și atractive multi-scop recipiente sunt ideale pentru stocarea de fructe, salata verde, uscat și mărfuri precum și lichide și sfărâmare elemente. Exclusiv one-way valve suge aerul și nu lăsați-l înapoi, în timp ce alimente grad silicon garnituri asigura o durată de vacuum seal care previne lichide de la scurgeri. Funcționează cu toate Aperts sealer vid, care au un Accesoriu Port.
1. Cuprinde trei capacități diferite : 700ml(VPC700), 1400ml(VPC1400). 2000ml(VPC2000).
2. Ideal pentru stocarea de mărfuri uscate, lichide și sfărâmare elemente.
3. Mare pentru păstrarea resturilor și alte gata să mănânce alimente proaspete mai mult timp.
4. Congelator, mașină de spălat vase și-în condiții de siguranță.
5. Material : corpul este fabricat din cer SAN, capacul este fabricat din material Ignifug ABS.
6. Certificat : respectă normele Europene de siguranță alimentară cerințe, FDA & LFGB certificat, și suficient de sigur pentru contact alimentar.
Pachetul include : 700ml(VPC700)x1 1400ml(VPC1400)x1 2000ml(VPC2000)x1
Memento cu amabilitate :
Avem diferite asortate Aperts vid mașină de ambalare/sigilare cu bună calitate, precum și saci de vid, poate oferi servicii one-stop pentru tine, dacă aveți cerere, atunci când comanda, pls magazinul nostru site pentru a comanda sau sa ne contactati prin e-mail.
Transport : Putem Livra în întreaga Lume, produsele vor fi livrate in termen de 1~2 zi lucrătoare după plata integrală ! Am expediat-o prin china air post, EMS , Fed Ex,DHL cum s-a convenit
Plata : acceptam alipay aici . Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.
Politica De Retur :
1. Rambursările sunt oferite doar pentru produsele cu defect raportat în termen de 7 zile de la primire.
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.
3. Vom înlocui elementul dacă este găsit a fi defect în termen de 14 zile.
4. Cumpărătorul este necesar să plătească pentru propriile sale taxe poștale pentru a returna produsul la noi. Taxele de transport si manipulare sunt non-rambursabile în orice caz.
5. Vă rugăm să ne contactați în primul rând prin e-mail înainte de a se întoarce elementul dvs., pentru că unele soluții nu poate solicita returnarea produsului.Returnat trebuie să fie în stare nouă, cu toate accesoriile.
6. Toate garanțiile nu acoperă daunele cauzate de utilizarea necorespunzătoare sau de compatibilitate.
8. Vom face noastre cele mai bune pentru a servi fiecare client putem mai bine.
Garanție :
1.Un an de Garanție, Cumpara cu incredere!
2.Dacă găsiți orice defect de produs în 3 guri, va vom trimite un înlocuitor, fără costuri suplimentare, sau de a face restituirea după ce vom primi elementul defect.
4. Dacă elementul este defect, după 3 luni, încă mai putem accepta că te trimit înapoi la noi. Unul nou va fi trimis la tine după ce am primit elementul defect, dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.
Alte Politici :
1. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.
2. După ce a primit plata pentru articol, vom lăsa FEEDBACK-ul POZITIV. Dacă elementul nu este satisfăcătoare pentru tine, atunci când ați primit, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.
3. Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vom raspunde la primirea de re-trimis e-mail cât mai curând posibil.
4. Cumpărător Serios Numai! Vă rog să vă puneți licitați doar dacă sunteți de acord cu toți termenii.

Parametrii mărfii

Nume De Brand:
GuantaiTelcom
Numărul De Model:
APS-CNS300
Mai bine îți place