.

.

8 mm calibru Aliaj de Zinc montate pe rulmenti KP08 UCP08 P08 bloc de pernă carcasa lagărului

8 mm calibru Aliaj de Zinc montate pe rulmenti KP08 UCP08 P08 bloc de pernă carcasa lagărului

RON 88.00

Disponibilitate
În stoc


Micro zinc din aliaj de aluminiu rulmenti
Model nou : KP08 Diafragma : 8 mm Greutate : 0.047 KG
Cuzinet material : aliaj de zinc Rulment material : Oțel de Rulment
De Zinc din aliaj de aluminiu rulment dezasamblarea și asamblarea metoda
1 rulment cu inel interior cu top set de șuruburi poate face direct de rulment inel interior este fixat pe arbore , instalarea este foarte convenabil .
2 poartă o auto-alinierea capacitate , cadrul poate fi instalat în comun de precizie , adaptabilitate puternic , utilizat pe scară largă .
De Zinc din aliaj de rulment este un nou tip de rulment aliaj. Cu rezistență ridicată, densitate scăzută, lumină greutate, coeficient de frecare redus, deoarece o mai bună lubrifiere, costul ridicat de performanță, aplicarea pe scară largă. Pentru că poartă cu alinierea funcție, așa că poartă inelul interior al rulmentului și de rulare exterioară a rulmentului nou parte are un anumit unghi, nu paralel, acest lucru este un fenomen normal, pot fi utilizate pentru a regla, de a reaminti novice cumpărători!
Rulment on-line pot cumpara avea loc poate plasa o comanda (pentru a sprijini un număr mare de en-gros), dacă există cerințe speciale sau de calitate superioară, vă rugăm să contactați serviciul clienți! Pentru întreprinderi pentru a oferi profesionale de sprijin rulment, bine ai venit consultare discuție!
Mai aliaj de zinc poartă caietul de sarcini
Mai poartă ,vă rugăm să contactați-mă
Ca un profesionist rulment furnizor de produse cu mulți ani de experiență,ne-ar putea oferi mai multe tipuri de bună calitate rulmenți. Suntem deschisi la toate sincere cumpărători, pentru mai multe informații, bine ati venit pentru a face anchetă, vă mulțumesc pentru a lua timp pentru a citi informațiile noastre!

Parametrii mărfii

Numărul De Model:
KP08 UCP08 P08 K08
Utilizarea:
BMX
Dimensiune:
11
Nume De Brand:
NBZH
Material:
Oțel
Capacitatea Cuplului:
99
Rugozitatea Suprafeței:
Ra 0.8
Acoperiri:
Oțel
Structura:
Mingea
Mai bine îți place