.

.

PAPRI 1 BUC epocă Cabinet chitara Amplificator Mâner din Piele mâner Sertar pentru Audio Ampeg Vox AH2 AH3

PAPRI 1 BUC epocă Cabinet chitara Amplificator Mâner din Piele mâner Sertar pentru Audio Ampeg Vox AH2 AH3

RON 22.00

Disponibilitate
În stoc

De Brand nou Stil Vintage aspect de Piele mânere pentru amplificatoare de chitara dulapuri de Culoare : Negru, albastru, mare, roșu, maro, crem, portocaliu Lungime : app. 8.46 " width : app. 1.37 " montare centru atunci când este instalat : app. 7.48 "x 1.98" oțel Crom hardware Pretul este pentru 1 BUC / lot șuruburi de Fixare nu este inclus în pachet Negru
Albastru
big red
maro
crema
orange
Plata comenzii începe prelucrare după ce plata a fost eliminat. Detaliile de livrare 1 : Vom livra produse în statele UNITE ale americii Rusia de China Post E-Pachete; 12-20 de zile de lucru 1.Vom livra produse în SUA de către China Post E-pachete; 12-20 de zile de lucru 2.În mod normal, vom livra produse de HK POST AIR MAIL ÎNREGISTRATĂ SAU CHINA POST AIRMAIL : 21-40 zile de lucru la nivel mondial.
*Dacă aveți nevoie de mai rapid serviciu de transport maritim, vă rugăm să selectați, cum ar fi DHL,UPS,EMS,Fe Dex, etc. (costul de transport este în funcție de greutate/Dimensiune greutate de comenzi de livrare sunt cu Număr de Urmărire 3.Ne va livra articolele dvs. în 2 zile de lucru cât mai curând de compensare plata Termeni de vânzări 1. Vom pune juridice efort pentru a minimiza orice GST sau T. V. A. sau alte Taxe de Import. Cu toate acestea, orice impozit/taxă ar fi excluse din tarif. Vă rog să-mi permit V. A. T sau GST-te 2. Noi călduros aprecia feedback-ul dvs. pozitiv, și ne va lăsa feedback-ul pozitiv de la tine, ca vom finaliza tranzacția 3.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare 4. Ne promitem de fiecare produs va fi livrat, cu toate Acestea, de câteva ori, mai puțin de 0,5% din pachetele ar putea fi pierdut pe drum, Pentru aceste elemente,ne-ar plăcea să retrimită același produs sau restituirea 5. Noi călduros aprecia feedback-ul dvs. pozitiv, și ne va lăsa feedback-ul pozitiv de la tine, ca ne-am tranzacții complete Contactati-ne prețuim foarte mult de clienții noștri, astfel încât, pentru orice întrebări sau probleme, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin E-mail sau Ali Mesaj instrument, suntem mereu aici oferirea de servicii pentru a vă Vom răspunde la toate mesajele dvs. ACUM! Suntem mereu aici pentru a vă oferi servicii pentru tine.

Parametrii mărfii

culoare:
Portocaliu, Crem, Maro, Mare, roșu, Albastru, Negru
Numărul De Model:
PRT-001
Nume De Brand:
papri
Canale:
1
Putere Maximă Per Canal:
101-130W
Pachet:
No
Mai bine îți place