.

.

Philips Zoom Dinți de Albire Gel DayWhite 6 seringi 9.5% 14% ACP Albirea Dintilor Kit zi albi dinții albi kit standard

Philips Zoom Dinți de Albire Gel DayWhite 6 seringi 9.5% 14% ACP Albirea Dintilor Kit zi albi dinții albi kit standard

RON 219.96

Disponibilitate
În stoc


începe
end
Transport gratuit în întreaga lume de către Hong Kong reigistered air mail
!!Ne sunt de vânzare 1 cutie sigilate de Zoom Daywhite 6 seringi versiunea în acest post!!
Puteți alege, de 9,5%,14% în Zoom Daywhite.
Ce este în cutie de 6-syr versiune : 6 seringi, sac de tava, material de a face luna tava (a se vedea mai jos)
Ce e in cutie de 3-syr versiune : 3 seringi numai
!!Ne sunt de vânzare 10000 de cutii lunar pentru întreaga lume!!
Nu o irosi!! Acesta este materialul de a face tailor-made lună tava. În primul rând, va trebui să facă o luna tava modul de dentist și de a folosi apoi acest material pentru a face o lună tava.
Descriere : zambetul Tau poate fi vizibil mai albi
Cu Philips Zoom Day White tău zâmbet alb poate fi vizibil mai albi rapid, cu rezultate maxime în doar șapte la 14 zile. Albi la domiciliu pe programul dvs.
Philips Zoom Day White vă permite să albi dintii atunci când este cel mai convenabil pentru tine. Purta doar tăvi pentru 15 la 30 de minute de două ori pe zi, în funcție de formula medicul dentist recomandă. Și nu vă faceți griji dacă vă dor de o zi. Puteți porni și opri de albire program pentru a se potrivi programul dvs. de ocupat.
Mai sanatos, mai puternic email
Philips Zoom Day White este o înălbitor cu puterea celor trei : Crearea unui lucios zâmbet, ceea ce face dintii mai fin și mai strălucitor și gestionarea sensibilitate. Asta înseamnă că este de a face zâmbetul tău sănătos ca se albeste prin îmbunătățirea dvs. de email, care va fi mai neted și mai lucios de timp ați terminat tratamentul.
Perfect pentru zâmbetul tău
Cu Philips Zoom Day White, dentare profesionale face un obicei de albire tava pentru a se potrivi perfect conturul dintilor. Asta înseamnă că veți obține aceleași rezultate luminoase în întreaga zâmbet!
Dovedit sigur si eficient pe dinți și gingii
Philips Zoom Day White este susținută de studii care au arătat că este sigur și eficient pentru dinții și gingiile. Și pentru că dumneavoastră profesionale dentare se recomandă, puteți fi siguri că rezultatele vor fi în concordanță și în condiții de siguranță pe orice umpluturi sau restaurări s-ar putea avea.
Recomandat și supravegheat de către dumneavoastră dentare profesionale
Philips Zoom Day White este recomandat și supravegheat de către dumneavoastră dentare profesionale, astfel încât să știi că e cea mai bună, mai sănătoasă opțiune pentru dinti.
14 milioane de zâmbete și de numărare
Philips Zoom Day White este parte a populare Philips Zoom albire familie, #1 pacient de-a solicitat de albire profesional de brand, care a fost prețuit de peste 14 milioane de oameni deja.
Mai mult :
1. Există Daywhite și Nightwhite în philips zoom 6-syr versiune.
2. Puteți alege 10% ,16% și respectiv 22% în nitewhite în timp ce 9,5% sau 14% în daywhite.
La Client : 1. Toate evaluate de client sunt bineveniți să-l plătească în alte metode de plată, cum ar fi western union, paypal, transfer bancar sau altele. 2. Dacă există orice deteriorare fizică sau alte rezonabil demage pe produsul nostru, are 30 de zile, furnizorul modelului de garanție. 3. Clientul este responsabil pentru plata impozitului și taxei înainte de a primi bursa. Dacă clientul are nevoie de noi (IGOAL) să plătească impozitul și taxa înainte de a primi stoc (DDP termen) , vă rog să-mi spuneți!! 4. 5 stele feedback-ul este foarte important pentru noi, după ce au primit valori. Feedback-ul dvs. este puternic și util pentru noi în dezvoltarea viitoare!

Parametrii mărfii

Tip De Element:
Periuta de dinti
Material:
Gel De Albire A Dintilor
Nume De Brand:
Philips
Dimensiune:
9.5% ,14%
Grupa De Vârstă:
Adulți
Cantitatea:
1 cutie are 6 seringi
Numărul De Model:
Daywhite
Material:
Alte
Mai bine îți place