.

.

10meter Plat Banda Elastica de Cusut Accesorii de Îmbrăcăminte de Nailon Chingi de Îmbrăcăminte, Accesorii de Cusut Latime 2 cm/2.5 cm/3 cm/3.5 cm/4 cm/4.5

10meter Plat Banda Elastica de Cusut Accesorii de Îmbrăcăminte de Nailon Chingi de Îmbrăcăminte, Accesorii de Cusut Latime 2 cm/2.5 cm/3 cm/3.5 cm/4 cm/4.5

RON 16.00
RON 17.00

Disponibilitate
În stoc

d Logistica : produsele vor fi expediate prin China Post Aer Înregistrat Mail liber, informații de urmărire,comanda Dvs. nu va fi pierdut. Pachetul este pre-tăiate,dacă pentru 2 sau mai mult,este continuă.
Dacă aveți nevoie pentru a comanda mai multe dimensiuni pentru fiecare tip de material , vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați !

[ Sfaturi ]
(1) imaginile sunt luate pe baza produs real , acolo are o anumită culoare diferite , de Cumpărare standard bazat pe produsul real
(2) dimensiunile Produsului sunt lucrate manual de măsurare, există un 2 sau 3 cm de eroare, vă rugăm să acorde o atenție la dimensiunea !
(3) Dacă aveți cantități mari, poate să ne contactați, putem negocia pretul in detalii
-
Stimate Client,
thx pentru amabilitate interes de produsele noastre.
Am putea personalizat-a făcut diverse produse pentru tine, oferă doar imaginea pe care doriți și să ne arate culoarea de care ai nevoie. Cererea dvs. va întâlni aici.
Politica De Transport :
- Cele mai multe comenzi vor fi livrate in termen de 1-7 zile lucrătoare după plata compensate prin air mail cu numărul de urmărire.
- Pentru NOI cumpărători - de cele mai multe ori vei primi comanda dvs. în termen de 15-35 zile lucrătoare după ce transferul pachetului de China Post. Acesta va fi livrat prin USPS atunci când aceasta ajunge la NOI. Nu putem garanta timpul de livrare dacă oficiul poștal are orice întârzieri neașteptate din cauza de vacanță, vreme, sau alte condiții.
- Pentru Non-US cumpărători - de cele Mai multe ori vei primi comanda dvs. în termen de 25-35 zile lucrătoare după ce transferul pachetului de China Post. Nu putem garanta timpul de livrare dacă oficiul poștal are orice întârzieri neașteptate din cauza de vacanță, caracterul, obiceiurile, sau alte condiții. Unele țări precum Rusia, Brazilia, sau unele țări Europene poate dura până la 35-5 zile lucratoare sau mai mult pentru livrare.

Parametrii mărfii

culoare:
Navele De:
China
Material:
Nailon
Dimensiune:
2cm/2.5cm/3cm/3.5cm/4cm/4.5cm/5
Utilizare:
Rochie, haina,pantaloni, textile acasă...,
Model:
Banda Elastica-001
Dimensiune:
10YARD
Mai bine îți place