.

.

Transport gratuit [Grad A+] Reale Fibra de Carbon Pânză 32/82cm latime 3K 5.9 oz / 200gsm 2x2 diagonal Tesatura de Carbon [NAVĂ DE ROLL-UP]

Transport gratuit [Grad A+] Reale Fibra de Carbon Pânză 32/82cm latime 3K 5.9 oz / 200gsm 2x2 diagonal Tesatura de Carbon [NAVĂ DE ROLL-UP]

RON 75.92

Disponibilitate
În stoc


începe
end vă Rugăm să consultați Fotografia Reală, ceea ce va primit este aceeași ca în poză! Tot din tesatura din magazinul nostru vor fi expediate prin suflecate. Ne vom asigura că țese nu va distorsiuni. Deci, vă rugăm să cumpere cât mai mult posibil, pentru că ar fi mult mai cost-eficiente pentru transport. Dacă poți accepta că nava de ori pentru a salva costul de transport maritim, vă rugăm să ne contactați! Putem accepta speciale caietul de sarcini personalizate, vă rugăm să ne contactați! Caietul de sarcini :
Unitatea de Măsură
Metru Liniar
Material
De înaltă calitate, Fibra de Carbon Toray
Țese
2 X2 Diagonal
Se Termină Per Inch
12.5
Dimensiunea Firului De
3 K
Grosime
0.012"/0,3 mm
Greutate
5.9 oz / 200gsm
Lățime
32" / 82cm
Rezistența la tracțiune
640 KSI / 4380 Mpa
Căile de transport maritim Avem numeroase post moduri de a livra comenzi din China. Poșta/registrul e-mail de aer pentru piese mici : China Post. În principal, există Viteză Express inclusiv : EMS, DHL, Fed Ex Repede Special air lines : China-SUA, China-Europa, China - Australia, pentru Viteza express trimitem fiecare produs are un număr de urmărire. Ți-am găsit adresa cu căile de transport maritim perfect, care vă permit să primească bunuri exact și rapid. Taxele de transport vor fi mai bună performanță de cost la alti vanzatori. Dacă, uneori, neașteptate de situație se întâmplă, vom comunica cu dumneavoastră în timp util și de a primi instrucțiuni.
En-gros de la foarte scăzut cantitatea minimă Dacă sunteți încercarea de a cumpăra în en-gros, puteți încerca noastre servicii de prima clasa de inițial de cumpărare în cantități mici. Cele mai multe dintre produsele noastre pot fi achiziționate inițial în unități individuale ca un produs de probă și, de asemenea, la prețurile de propoziții.

Parametrii mărfii

Tricotate Tip:
Warp
Tip De Produs:
Tesatura Din Fibra De Carbon
Model:
Nealbite
Stil:
Diagonal
Caracteristică:
De Înaltă Rezistență
Technics:
Țesute
Material:
100% Fibra De Carbon
Nețesute Technics:
-
Tip:
Fibra De Carbon
Mai bine îți place