.

.

Fixmee R134A,R12,R22 Masina cu Aer Conditionat agent Frigorific Inline Ulei Colorant Injector 2oz 1/4

Fixmee R134A,R12,R22 Masina cu Aer Conditionat agent Frigorific Inline Ulei Colorant Injector 2oz 1/4

RON 81.00
RON 116.00

Disponibilitate
În stoc


Caracteristici :
100% de brand nou și de înaltă calitate. Acest produs este pur agent frigorific lichid umplere ulei tub. Nu este nevoie să se odihnească agentului frigorific în interiorul sistemului(sistemul nu are nevoie de în stare de vid ). Potrivit pentru umplerea auto de aer condiționat sistem de refrigerare de R134 A(nevoie pentru a obține ajutor de la un transfer t ool ), R12, R22 . Rezervorul de ulei poate fi deșurubat. Ulei de refrigerare poate fi umplut în automobile cu aer condiționat. De inalta presiune, ulei, rezistent, durabil, rezistent la uzura, coroziune-rezistent, nu se intareasca. Fitinguri din cupru.
Instrucțiuni :
Strângeți rezervorul de ulei și conectate între agent frigorific sticlă și aer condiționat vehicul. Porniți on-off valve încet și ușor, astfel încât uleiul poate încet și uniform fluxul de aer conditionat auto.
Caietul de sarcini :
Material : Aluminiu + Plastic presiune de Lucru : (600~3000) PSI Capacitate : 2 uncii filet : 1/4" filet exterior(se conectează la rezervor de ulei)+1/4" filet interior(se conectează la tub)
Pachetul Inclus :
1 buc Ulei Auto&Colorant Injector

Parametrii mărfii

Tip:
Alte
Mai bine îți place