.

.

6Pairs Pro Silicon Reutilizabile Permanentul Genelor Bigudiu Curling False False Genelor Extensia Scut Pad

6Pairs Pro Silicon Reutilizabile Permanentul Genelor Bigudiu Curling False False Genelor Extensia Scut Pad

RON 6.00
RON 7.96

Disponibilitate
În stoc


6 Perechi Reutilizabile Afine Silicon Ochi Patch-Uri Pentru Permanentul De Gene Kit Se Aplică Gene Curling Perm
După cum știm ,Acest lucru este un low-cost de produse promotionale, asa ca am ales obișnuit de livrare,
nu de urmărire informații. În condiții normale, timpul de sosire a ajunge la timp despre : 30-60 de zile.
Instrucțiuni : 1. Curat și uscat genele, genele pieptănat cu grijă, astfel încât nici o cruce și se suprapun; 2. Loc la baza genelor gene poziție; 3. fix de afinitate agent și apoi cu un tampon de bumbac umezit cu val de frig agent, pască poziția rădăcinile genelor și de ședere pentru 15-20 de minute; 4. Apoi, utilizați un tampon de bumbac inmuiat un pic de styling lotiuni, pască gene și de ședere pentru 15-20 de minute; 5. Utilizați un stick de bumbac curat, genele una câte una pentru a curăța și perie geană de pornire la cald cu.
Facem control de calitate înainte de a trimite articole. Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul de la primirea acesteia.
Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 2 zile lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil pentru Cumpărător Serios Numai! Vă rog să vă puneți licitați doar dacă sunteți de acord cu toți termenii.
Timpul de livrare de China post registrul e-mail de aer și Singepore post este despre 20-45 zile lucrătoare după ce a fost postat în mod normal . Cândva vamale sau caracterul problema va fi amânată câteva zile. Acesta poate fi de până la 30-60 de zile
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Parametrii mărfii

Lungime:
Mix
Tip De Element:
Gene False
Gene False Terrier:
Alte
Dimensiune:
6pairs
False Tip P:
Alte Gene False
Gene False Material:
Alte
Gene False Ambarcațiuni:
realizate manual
Fals P Lungime:
0.5-1cm
Cantitatea:
6Pairs
Numărul De Model:
Autocolant
Gene False Stil:
Alte
Mai bine îți place