.

.

20 Viteze Adult Jucarii Sexuale pentru Femei Electric Stimulator Clitoridian Vibratoare pentru Femei de sex Feminin G-Spot Vibrator Afemeiat Masaj

20 Viteze Adult Jucarii Sexuale pentru Femei Electric Stimulator Clitoridian Vibratoare pentru Femei de sex Feminin G-Spot Vibrator Afemeiat Masaj

RON 56.00
RON 79.96

Disponibilitate
În stoc


SELFTIME este o jucărie sexuală brand care exprimă European de dragoste, de moda si de calitate, cu o combinatie excelenta de Europene moderne stiluri de moda și globală a științei și tehnologiei. Ca o întreprindere de înaltă tehnologie în dezvoltare rapidă, SELFTIME produce sub propria moderne jucărie sexuală plante cu standardele internaționale, și inovează în cadrul unei internațional de R&D elitele echipa. SELFTIME dedică sine pentru inteligenta estetica, high-end de fabricație de precizie, și de proiectare și R&D, de a deveni furnizor de one-stop soluție generală pentru jucării sexuale și advocator de înaltă calitate a vieții.DIBE a primit mai multe brevete de invenție de-a noastră în China și suntem furnizarea de jucarii sexuale cu o calitate mai mare bucurie continuu.
Caietul de sarcini : ◇ Material : Silicon, ABS ◇ Număr Articol : GS047, GS070 ◇ GS047 Funcția : 20 de Tipuri de vibrații Viteze ◇ GS070 Funcția : 7 Tipuri de motor-1 vibrație Viteze si 7 tipuri de motor -2 vibrații ◇ Alimentare : USB Reîncărcabilă ◇ Timp de Utilizare : 2 Ore ◇ Max Zgomot : ◇ rezistent la apa : 100% ◇ Dimensiuni : L 180 x Dia 33 mm , L 210 x Dia 35 mm ◇ Fetures : de Înaltă Calitate,multi-viteze de vibrații, cele mai bune jucarii sexuale pentru a stimula părțile sensibile. Garanție de confidențialitate : ◇ pachet Discret,fără cuvinte sau imagine despre sex,nimeni nu va ști ce este în interiorul,nu vă faceți griji.
Materiale sigure Tăcut USB Reîncărcabilă
Cum Să Utilizați?
1. Faceți clic pe butonul pentru a porni.
2. Faceți clic din nou pentru a schimba modurile de vibrație de la modul 1 moduri de 20 la rândul său.
3. Apăsați și țineți apăsat butonul timp de 3 secunde pentru a opri .
Dacă nu a primit în termen de 60 de zile,adresați-vă vânzătorului de a extinde protecția în timp,de a deschide un litigiu pentru o rambursare.
Dacă ai un produs defect, contactați vânzătorul pentru cele mai bune soluții înainte de disputa sau feedback-ul.

Parametrii mărfii

Tip De Element:
Vibratoare
Nume De Brand:
SelfTime
Obscene Imagine:
No
Material:
Silicon
Dimensiune:
180mm*35MM
Numărul De Model:
S-GS047
Sugestiv Sexual:
No
Mărfuri De Certificare A Calității:
CE
Tip:
G-Spot
Culori:
Violet & Bej
Alimentat de:
USB reîncărcabilă
Rezistent la apa:
Da
Stil-1-Frecvența:
20 de viteze
Stil-2-Frecvența:
7 + 7 tipuri de vibratoare viteze
Mai bine îți place