.

.

Japonia TENGA Brand 170 ML Apă-solubil Lubrifiere Personale Ulei Lubrifiant Sexual Lubrifiere Sex Anal Lubrifiant

Japonia TENGA Brand 170 ML Apă-solubil Lubrifiere Personale Ulei Lubrifiant Sexual Lubrifiere Sex Anal Lubrifiant

RON 110.00
RON 134.20

Disponibilitate
În stoc

Notă : produs 4 tipuri de stil, vă rugăm să alegeți nevoie de culoare, spune-ne, în caz contrar vom trimite aleatoriu. De vânzare : 1 BUC (preț) Culoare : GAURA LOTIUNE [SLAB] : TLH-001
GAURA LOTIUNE [REAL] : TLH-002
GAURA LOTIUNE [SĂLBATICI / SĂLBATICE] : TLH-003
GAURA LOTIUNE [SOLID] : TLH-004 Alte Informatii : GAURA LOȚIUNE UȘOARĂ (ALB) Ingrediente :
Apă, Glicerină, PG, Poliacrilat de Sodiu, Fenoxietanol, EDTA-2 Na, Hidroxietil Celuloză, Paraben
GAURA LOTIUNE REAL (ROȘU) Ingrediente :
Apă, Glicerină, Etanol, Poliacrilat de Sodiu, Hidroxietil Celuloză, Fenoxietanol, EDTA-2 Na, Parabeni, Polysolvate 80 Sorbitan Cocoate, Parfum
GAURA LOTIUNE SĂLBATICE (NEGRU) Ingrediente :
Glicerina, Apa, Etanol, Poliacrilat de Sodiu, Fenoxietanol, EDTA-2 Na, Polysolvate 80, Parabeni, Sorbitan Cocoate, Mentol
GAURA LOȚIUNE SOLIDĂ (Argint) Ingrediente : Apa, Glicerina, Hidroxietilceluloză, Carbomer, Poliacrilat de Sodiu, EDTA-2 Na, Metilparaben 12 luni de garanție. Cumpara cu incredere (fără accesorii) în Cazul în care elementul este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 7 zile după ce primi. Nu deschide disputa fără comunicare. Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 15 zile pentru un schimb sau banii inapoi. Vă rugăm să contactați după ce personalul de serviciu înainte de a reveni. Dacă elementul este defect în 1 lună, vom umăr O CALE de transport de marfă trimite un înlocuitor, după ce a primit a se întoarce. Sau oferta de rambursare (nu include transportul) după ce vom primi elementul defect. Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi. Ne va Repara pentru tine după ce a primit elementul defect. Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.
AMBALARE&LIVRARE
Noi avem grija mare de ambalare în fiecare detaliu pentru a asigura transportul în condiții de siguranță pentru tine .Prin urmare, vă rugăm să verificați pachetul înainte de a semna pentru a-l primească, dacă este rupt sau deteriorat, puteți face o înregistrare cu transportatorul. În același timp, puteți face o fotografie și trimite-ne, vom rezolva problema pentru tine, la prima oară.
Transport prin China Post Air Mail, de obicei, nevoie de aproximativ 15-40 zile lucratoare ajunge. Dacă ai nevoie de elementele de urgență, vă rugăm să alegeți metoda de transport maritim EMS și plătească suplimentar costul de transport maritim (timp de livrare 3-7 zile lucrătoare). Și în cazul în care comanda ajunge la 2 KG, va vom trimite toate elementele ce trebuie bayed prin EMS/DHL . Este foarte rapid. Deci, bun venit la magazinul meu pentru a găsi elemente care vă place.
TAXE VAMALE ȘI TAXE
Pentru a vă asigura că primiți de la zero sau minime de impozitare, ne-am putea declara ca "jucării/cadou" cu valoare scăzută Poate comanda va suporta taxe de import suplimentare. Taxe sau alte obiceiuri legate de taxa. Taxe de Import, Impozite sau alte taxe vamale vor fi colectate de către compania de transport maritim la livrare. Furnizorii nu sunt responsabili pentru întârzierile cauzate de către autoritățile vamale din țara dumneavoastră. Costuri suplimentare sau pot apărea întârzieri în comerțul internațional. Ne exprimam speranta ca voi nu utilizați alte costuri de import sau de vămuire întârzieri ca motivul pentru care se solicită restituiri sau de a pleca de feedback negativ.
HRANA PALĂ Toate produsele sunt 100% originale, NOI si testate inainte de expediere. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă Rugăm să lăsați-ne un 5 stele feedback-ul. Dacă aveți orice probleme sau întrebări cu privire la tranzacție, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice tip de feedback. Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi de lucru. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-trimite e-mail sau plângere la managerul nostru.

Parametrii mărfii

Tip De Element:
Lubrifianți
Dimensiune:
Tenga Lubrication
Material:
lubrifiant pe baza de apa
Sugestiv Sexual:
No
Numărul De Model:
FJB00277
Nume De Brand:
Tenga
Obscene Imagine:
No
Vânzări:
1 BUC (pret)
Mai bine îți place