.

.

50W 6Ohm 3057 3157 3457 4157 Încărcare LED Rezistențe pentru LED-uri de Semnalizare Lumini (Fix Hyper Flash, Avertizare Cancellor)

50W 6Ohm 3057 3157 3457 4157 Încărcare LED Rezistențe pentru LED-uri de Semnalizare Lumini (Fix Hyper Flash, Avertizare Cancellor)

RON 67.00
RON 84.00

Disponibilitate
În stoc

50 W 6 Ohm 3057 3157 3457 4157 Încărcare LED Rezistențe pentru LED-uri de Semnalizare Lumini (Fix Hyper Flash, Avertizare Cancellor) Descrierea Produsului
Notă : Acest produs este marca de JDM ASTAR .. Nici un alt vânzător este permis să-și vândă produsele noastre..Atenție!!! ..Nu va lasati pacaliti de alte anunturi decât JDM ASTAR.Clientul poate pretinde cu care vânzătorul fals pentru a obține banii înapoi.
Plățile pent t : putem accepta Aliexpress, T/T sau Western Union. Plata trebuie să fie făcută în termen de 5 zile. Transport maritim : Am doar nava ta confirmat adresa. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corectă înainte de cumpărare. Cele mai multe comenzi vor fi livrate în termen de 2-3business zile de la confirmarea plății. "Transport gratuit" articol va fi publicat de "China Post" registered air mail, elementele pot fi controlate și urmărite on-line. De transport, în mod normal, durează 10 până la 30 de zile lucrătoare. Cele mai multe dintre elementele vor fi livrate în 3 săptămâni , în timp ce va exista o întârziere pentru ceva ce nu putem controla (cum ar fi vremea rea). Dacă se întâmplă, trebuie doar să contactați serviciul nostru pentru clienți, ne va ajuta să verificați și să rezolve orice problemă. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare. Condiții de vânzare : Toate elementele în termen de o lună de garanție pentru schimb. Și toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original, dacă este posibil.Noi nu?t repare sau să înlocuiască elementele cu o garanție expirat. Pls înțelege. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția. Clienții sunt responsabili pentru taxele de transport pe orice elemente returnate. Aceasta poate dura până la 7 zile lucrătoare pentru a procesa reveni după ce vom primi produsul. Despre noi : Suntem un vanzator cinstit pe Aliexpress. Toate produsele noastre provin din China de înaltă calitate și sunt de brand nou. Feedback-ul este important pentru noi, vă rugăm să ia timp pentru a lăsa un feedback pozitiv dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Va garantam pentru a face același lucru pentru tine. Vă rugăm să ne contactați înainte de a da un non feedback-ul pozitiv. Vă mulțumim pentru oferindu-ne o șansă de a face lucrurile bine de o bună comunicare. Contactați-ne : Dacă aveți orice probleme, suntem foarte bucuros dacă puteți să ne contactați.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.Sper să avem o bună cooperare cu tine pentru o lungă perioadă de timp

Parametrii mărfii

Nume De Brand:
yobuyyowin
Temperatura De Culoare:
6000K
Tip De Element:
Semnalizare
Tip De Interfață:
T25 (3157)
Putere:
80W
Tip Soclu:
3157
Exterior/Interior:
Lumini Exterioare
Producatorul Auto:
Hummer
Pentru Lampă De Masina:
Față De Semnalizare
Mai bine îți place