.

.

Alb-O Gaură Piatra Cubic Zirconia 5mm 6mm 8mm 10mm AAAAA Zircon Pedra de Zirconiu DIY Margele Consumabile pentru bijuterii diy Meșteșug

Alb-O Gaură Piatra Cubic Zirconia 5mm 6mm 8mm 10mm AAAAA Zircon Pedra de Zirconiu DIY Margele Consumabile pentru bijuterii diy Meșteșug

RON 95.00
RON 95.20

Disponibilitate
În stoc


DESCRIERE
Cantitate : veți primi la fel de dimensiunea pe care o alegeți Aprox Dimensiuni :
5mm 6mm 8mm 10mm Culoare Principala :
după cum este arătat în imagine-alb/cristal de Conversie :
1 inch=25,4 mm=2,54 cm 1mm=0.1 cm=0.0393 inch Material :
Cubic Zirconia
Zircon, de asemenea, cunoscut sub numele de uniunea Sovietică, este un fel de natură specială de pietre prețioase. Sa indice de refracție mare, aproape de 2, dispersia și puternic incoloră sau de culoare albastru soiuri după prelucrare, foc puternic fenomene ca diamantele. Pentru că acesta este similar în aspectul și de diamant, care este privit ca o bijuterie poate fi comparabil cu diamant. Zircon-o vine din arabă Zhu Zhiyi și aur, și India antică a numit zircon "eclipsa de piatră". Acest lucru arată că zircon în vechi Arabe, persane și Indiene sunt foarte populare. Pietre legat de zirconiu sunt enumerate în decembrie, turcoazul și lapis lazuli piatră, simbol al victoriei, noroc, este o garanție a succesului. Poate fi folosit pentru inele, ceasuri, coliere și alte bijuterii incrustate și decor, se adauga farmec infinit a utilizatorului;
Este încorporat în inelul de zircon, sunt comparabile cu cele de diamant luciu, iar prețul este de diamant material beneficia de o mulțime. Datorită luciu puternic zircon, dispersie mare, iar duritatea este mai mare, de multe ori folosit pentru a face diamant substitut. Gem a devenit o perfecțiune de persoană remarcabilă. Zircon ring moda, potrivit pentru femei moderne albe-guler lucrătorilor să poarte, show femei farmec unic. Zircon, de asemenea, cunoscut sub numele de uniunea Sovietică, este un fel de natură specială de pietre prețioase. Sa indice de refracție mare, aproape de 2, dispersia și puternic incoloră sau de culoare albastru soiuri după prelucrare, foc puternic fenomene ca diamantele. Pentru că acesta este similar în aspectul și de diamant, care este privit ca o bijuterie poate fi comparabil cu diamant. Zircon-o vine din arabă Zhu Zhiyi și aur, și India antică a numit zircon "eclipsa de piatră". Acest lucru arată că zircon în vechi Arabe, persane și Indiene sunt foarte populare. Pietre legat de zirconiu sunt enumerate în decembrie, turcoazul și lapis lazuli piatră, simbol al victoriei, noroc, este o garanție a succesului. Poate fi folosit pentru inele, ceasuri, coliere și alte bijuterii incrustate și decor, se adauga farmec infinit a utilizatorului;
Este încorporat în inelul de zircon, sunt comparabile cu cele de diamant luciu, iar prețul este de diamant material beneficia de o mulțime. Datorită luciu puternic zircon, dispersie mare, iar duritatea este mai mare, de multe ori folosit pentru a face diamant substitut. Gem a devenit o perfecțiune de persoană remarcabilă. Zircon ring moda, potrivit pentru femei moderne albe-guler lucrătorilor să poarte, show femei farmec unic.
Zircon întreținere :
1, zircon și produse cosmetice ar trebui să fie strict separate. Unsoare pe zircon ulei de rezistenta, usor de clasă cosmetice, face luciu de suprafață.
2, spălătorie, zircon bijuterii nu ar trebui să fie în baie.
3, în plină cu gaze chimice poluarea mediului, nu ar trebui să poarte un zircon bijuterii. Pentru toate bijuterii este gelos de sulf, un smarald a evita pesticidele.
4, transpirație, zircon bijuterii nu ar trebui să fie purtate.
Mai mult de 5, bucată de bijuterii ar trebui să fie plasate separat. Zircon, de exemplu, de mare duritate, ușor de zero alte pietre.
6, zircon bijuterii, pentru a evita este pus împreună cu medicamentul. Unele medicamente pot produce o reacție chimică la bijuterii, bijuterii de culoare de deteriorare.
7, perle, coral, chihlimbar, etc. Cu apă. Cum ar fi spălare cu apă, poate duce la crack.
8, zircon, pentru a evita înaltă temperatură. Unele pietre nu este rezistent la temperaturi ridicate, în condiții de temperatură ridicată ușor de deshidratare și fisuri, sau modificări de culoare. Astfel ca opalul nu rezistent la temperaturi ridicate, de jad de la 55 de grade Celsius mai sus vor strat de ceară pe suprafața de soluție pentru a reduce luciu de ceara.
9, zircon evita volatilitatea. Deși mulți incrustate cu bijuterii de bază design-ul este foarte puternic, dar contuzie severă nu este necesar, pentru atingerea la locul de muncă, trebuie să luați bijuterii.
10, ornamente de argint purtate pentru o lungă perioadă de timp, ușor de negru, aparține fenomen normal, disponibil de apă de amoniac, apă sifon de imersie sau de a folosi pasta de dinti este șters, reocupe apă curată, ștergeți uscat poate restabili luciu.
Spinel și întreținere :
Pentru că implică mult timp poarte spinel de purificare.

Parametrii mărfii

Tip De Element:
Margele
Fine sau de Moda:
Moda
Material:
Piatra Semi-pretioasa
Nume De Brand:
koraba
Articol Greutate:
0.2
Numărul De Model:
CZ2.75
Element De Forma:
Forma Rotunda
is_customized:
Yes
Articol Diametru:
2.75MM
Mai bine îți place