.

.

Pentel FRH Aquash Apă Perie Stilou Vopsea de Culoare de Apă Pix Stilou Caligrafie

Pentel FRH Aquash Apă Perie Stilou Vopsea de Culoare de Apă Pix Stilou Caligrafie

RON 38.00

Disponibilitate
În stoc

Pentel FRH Aquash Apă Perie Stilou Vopsea de Culoare de Apă Pix Stilou Caligrafie Apă, pensule pictura cu acuarele, cerneluri, și alte solubil în apă mass-media mai mult ca oricând, eliminând necesitatea de a separa pensule și containere de apă. Utilizați-le pentru a răspândi culoare pe pagină, sau se aplică de culoare direct la perie și vopsea cu ea. Portabilitatea lor le face deosebit de convenabil pentru pictura în afara casei. Sunt, de asemenea, foarte ușor de curățat—doar stoarce rezervor pentru a satura sfat și perie-l pe un burete sau un prosop de hârtie.
La Pentel Aquash apă brushses sunt disponibile într-o varietate de sfat dimensiuni, permițându-vă să alegeți cele mai potrivite pentru proiectul dumneavoastră.
Dacă alegeți 3 specificatii de mijloace mici, mijlocii și mari, fiecare bucată total 3 bucati.
Magazinul nostru politică :
Vă rugăm să asigurați-vă că adresa dumneavoastră de informații sunt corecte, includ numele, adresa, cod poștal, telefon Nr., Rus clienții trebuie să furnizeze numele complet și engleză, adresa, adresa de informații este foarte IMPORTANT, dacă coletul nu poate fi livrat, pentru a adresa problema, noi nu va fi responsabil pentru ea și nu va rambursa banii.
1. Livrare :
Vom trimite produsul după plată și a trecut aliexpress evaluare de securitate. Cele mai multe dintre produse va fi trimis prin China Post sau Singapore post, pentru clienții NOI, va vom trimite prin epacket, am să vă dau mai jos de transport maritim timpul necesar pentru referință :
Statele UNITE ale americii(de epacket) : 6-20 zile pentru a livra.
Vest-Europene și Canada : 7-30 zile pentru a livra.
Est-Europene și Rusia : între 12 și 40 de zile pentru a livra.
Japonia, Coreea de Sud, Singapore, Malaezia : 7-30 zile pentru a livra.
Orientul Mijlociu : 12-50 zile pentru a livra.
Brazilia și America de Sud : 20-60 de zile pentru a livra.
De mai sus timp de livrare doar pentru referință numai, timpul de livrare de post nu este stabil, uneori mai repede decât așteptările dumneavoastră, uneori este nevoie de mai mult decât așteptările dumneavoastră. Dacă aveți nevoie de produsul în grabă, puteți alege de curierat(Fedex, UPS, EMS, etc.).
2. Comunicare :
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să trimite un mesaj la noi la anchetă, vom răspunde la tine cât mai curând posibil.
3. După vânzări :
Dacă produsele pe care le-a primit au nici o problemă, vă rugăm să contactați cu noi cât mai curând posibil, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema până la satisfacția dumneavoastră, litigiul nu este o modalitate buna de a rezolva problema, vă rugăm să contactați cu noi, înainte de a ridica litigiu.
4. Retur de produse :
o. Vom încerca cele mai bune noastre de a furniza produsele de care ai nevoie.Vom returna banii pentru tine, dacă te vei întoarce produsul primit, în termen de 7 zile de la primire.
b. Oricând doriți să returnați produsul, vă rugăm să ne contactați în primul rând, ne va oferi trimite înapoi adresa de la tine.
c.Produsul returnat trebuie să fie în starea inițială și poate fi revinde.
d. Cumparatorul suporta taxa de transport pentru returnarea produsului la noi, nu acceptam transport de marfă colecta coletul.
5. Feedback-ul :
Apreciem sprijinul dumneavoastră și afacerea dumneavoastră, dacă vă satisface cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne dea 5 stele de feedback. Vă mulțumesc, și vă doresc toate cele bune!!

Parametrii mărfii

culoare:
Mici, Mijlocii, Mari, 3 specificatii
Tip:
Art Marker
Numărul De Model:
FRH
Mai bine îți place