.

.

top Clasic 7 in 1 Multi-Brand de Motociclete Scanner Motocicleta de Diagnosticare Instrument de reparații pentru YAMAHA, HONDA, PENTRU PG ETC.

top Clasic 7 in 1 Multi-Brand de Motociclete Scanner Motocicleta de Diagnosticare Instrument de reparații pentru YAMAHA, HONDA, PENTRU PG ETC.

RON 187.00
RON 199.20

Disponibilitate
În stoc

top Clasic 7 in 1 Multi-Brand de Motociclete Scanner Motocicleta de Diagnosticare Instrument de reparații pentru YAMAHA, HONDA, PENTRU PG ETC.
Cursa Motor/Motociclete Scanner
Caracteristici
Motor Brand Lista Acoperire
pentru SYM, pentru KYMCO, pentru Y. AMAHA, pentru SUZUKI, pentru HTF,pentru PG și pentru Ho.cnd serie de branduri de injecție motociclete
Diagnosticul functii : Citeste codul de eroare, șterge codul de eroare, analiza fluxului de date, CO ajustare,viteza de mers în gol Setare, și așa mai departe.
Program Demonstrativ
Fluxul de date citit
Codul de eroare citit
CO Setare
Acolo vor fi mai multe funcții, cum ar fi,
Original valoarea de referință și analiză de undă pentru analiza fluxului de date, analiza semnătură pentru cod de eroare, datele pot fi salvate și tipărite. Acolo va fi, de asemenea, toate tipurile de imagini care arată conectori locație de pe vehicul real diagnostic în program. Este ușor pentru tine pentru a testa toate tipurile de motoare chiar modelul nu ai mai lucrat cu.
Caietul de sarcini
Tensiune : 11 V -25 V
Sprijină sistemul : Windows xp
Programul de limbă : Chineză și engleză
Garantie : Doi ani
Actualizat : gratuit actualizat
Piese de schimb
Imagine completă
Pentru Honda cititor de Cod
Suport orice Hon da mortorcycle cu FI lumina
Acest dispozitiv poate citi și șterge codurile de eroare pentru Honda motocicleta.
Nostru pentru Honda cititor de cod de dispozitiv are trei diagnosticul cabluri,albastru, verde și maro.
Conectați noastre cablu verde cu verde cablu de DLC; conecta cu maro cablu cu maro cablu de DLC. (Dacă nu este albastru cablu, dar nu-cablu verde din DLC, vă rugăm să ne conectăm cablul albastru cu albastru cablu de DLC, și să ne conectăm maro cablu cu maro cablu de DLC).
Comutați dispozitivul nostru de pe și în afara, puteți citi codurile potrivit pentru a FI lumină.Argint pin-ul este dispozitivul nostru swtch.
Va vom trimite un fișier pentru întreaga predures în detalii pentru a arăta că modul de a citi și șterge codurile de eroare cu ajutorul dispozitivului nostru .
Software-Ul Demo-Uri :
Vă rugăm să Rețineți : * Dacă veniți din Rusia, Brazilia, Ucraina , vă rugăm să alegeți EMS, Multumesc.
* În cazul în care locul de loc de la distanță , vă rugăm să adăugați mai multe 33 ca de la Distanță taxa, multumesc.
* Dacă veniți din Arabia Saudită, vă rugăm să oferim fișier copie a actului de IDENTITATE pentru noi, mulțumesc.
Transport Termenii :
1. Elementele vor fi trimise la toate țările din întreaga lume.
2. Acest pachet va fi trimis prin Hongkong Post Airmail,EMS,UPS, DHL sau ARAMEX .
3. Elemente vor fi verificate cu atenție înainte de a trimis.
Timp De Transport Maritim :
A. 1 zile lucrătoare pentru procesarea comenzii după ce a primit plata.
B. timpul de livrare este de aproximativ 2 până la 5 zile prin DHL/UPS,5-14 zile prin HK POST de AER și EMS la nivel Mondial.
C. Notă : sperăm că ajunge la timp, dar din moment ce aceasta este o organizație internațională de livrare, timpul de livrare va fi extrem depinde de firma de curierat și obiceiurile locale/taxe. Alegerea China Post Air mail (Hong Kong Post Air Mail),va Rog.
D. Notă : vă poate oferi Numărul de Urmărire pentru tine ,dar nu Poate garanta că veți sosi timpul pentru mărfuri . cumpărătorul va suporta consecințele.Vă mulțumesc pentru înțelegere.
Politica De Retur :
1. Acest produs este realizat de către China, Dacă nu sunteți mulțumit cu elementul pentru orice motiv, astfel încât să puteți returna bunurile la noi, elementul ar trebui să fie în aceeași stare în care a fost livrat la tine. .vă rugăm să ne contactați rapid, am putea face schimb cu tine, dar cumpărători este responsabil pentru returnarea transportul cost .
2. Dacă aveți orice element proplem, doar ne e-mail rapid, vom face noastre cele mai bune pentru slove în 24 de ore, vă rugăm să nu?t lăsați feedback-ul rău înainte de a ne contacta, nu este cel mai bun mod de a slove proplems. Vă mulțumesc!Dacă doriți mai multe elemente ne pot da un discout,vă mulțumesc!
Sfaturi Foarte Importante :
1. Avem multă experiență în obiceiurile de compensare, vă rugăm să ne spuneți ce este mai bun pret pentru tine pentru valoarea declarată a pachetului,astfel încât să puteți glasul să plătească impozit mare.
2. în măsura în care știm , FRANȚA și TURCIA au stricte privind politica de import.deci, în cazul în care pachetul este de gând pentru cei țară,trebuie să destul de familiarizat cu politica și spune-ne care este cel mai bun.

Parametrii mărfii

Tip De Element:
Cititoare De Coduri De & Instrumente De Scanare
Versiune Software:
Noi
Limba:
Engleză
Nume De Brand:
RCOBD
Versiune Hardware:
Noi
Software-Ul De Actualizare:
Da
Caracteristici Speciale:
7in1 motor scanner
Articol:
suport 7 marcă de motociclete
Limba:
Engleză
Garanție:
1 an
Aftersales:
Oferim Suport Tehnic
Producatorul Auto:
pentru Honda, Suzuki, Yamaha, SYM, PG...
Mai bine îți place