.

.

AMICE HD 960*576 Pixeli Parcare Spate vedere aparat de Fotografiat Pentru Peugeot 301 308 408 508 Impermeabil Reverse Camera de Rezervă

AMICE HD 960*576 Pixeli Parcare Spate vedere aparat de Fotografiat Pentru Peugeot 301 308 408 508 Impermeabil Reverse Camera de Rezervă

RON 60.00
RON 74.80

Disponibilitate
În stoc


AMICE HD 960*576 Pixeli Parcare Spate vedere aparat de Fotografiat Pentru Peugeot 301 308 408 508 Impermeabil Reverse Camera de Rezervă
Caracteristici & Funcții :
1.Senzor imagine : color CMOS PC3089
2.Total de Pixeli : 960*576 pixeli
3.Rezolutie : 520 TV linii
4.Mini Iluminare : 0.1 Lux
Parametru :
Tensiune de alimentare : DC+12 V
Consum de Curent : <160m A
Temperatura De Operare : -20~+65 ° C/°F
Rezistent la apa : IP67
Pixel Pitch : 6um*6um
Rezolutie orizontala : 520 Linii TV
Număr Efectiv De Pixeli : 960*576
Format Video : PAL numai
Notă importantă :
Stimate client! Vă rugăm SĂ verificați dimensiunea camerei fotografii,a se vedea dacă se poate potrivi masina ta de înmatriculare lampă de loc!
Acest tip camera va compatibila cu urmatoarele modele de vehicule (Doar ca referință, vă rugăm să verificați lampa plăcuței de înmatriculare locul dimensiune ,face confirmarea finală ) Pentru Peugeot 301 308 408 508
12 V Putere Filtre : Descriere : Unele modele de masini germane si masini Americane sunt, după pornirea motorului, tensiunea de ieșire interferențe, sursa de alimentare a lămpilor de mers înapoi nu sunt pure sursa de alimentare DC, dar un semnal de impulsuri este suprapus pe partea de sus osciloscop poate fi folosit pentru a testa dacă condițiile vor A găsit un anunț similar semnal dreptunghiular. Camera linia de alimentare cu energie direct pe jos, lumini, deoarece tensiunea de lucru este foarte instabilă că aparatul nu funcționează corect, semnalul video de ieșire este, de asemenea, nu este normal, așa că gazda poate vedea există o interferență severă, bruiaj, sau nu pentru a comuta inversarea ecran.
2.4 Ghz Wireless Video Transmițător Receptor Kit :
Transport
Cumpărătorii Internaționale – Vă Rugăm Să Rețineți :
Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Peste 95%, se poate ajunge la cumpărători, fără Taxe. Noi, de obicei scrie numele elementului mașina sistem video'. În cazul în care cumpărătorii au o mai bună metodă de a ajuta clar vamale, vă rugăm să ne contactați. Clienții sunt responsabili de zonă de la distanță, taxă () dacă curier confirmă că adresa ta aparține zonă de la distanță.
Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.
Vom folosi DHL si EMS pentru transportul internațional și dacă aveți posibilitatea să alegeți DHL vă sugerăm să-l folosească. dacă preferați alte express, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi direct, Ei iau, de obicei 10-20 de zile lucrătoare pentru livrare la cele mai multe orașe internaționale. În experiența noastră, în jur de 10% elemente va dura mai mult decât atât, datorită clearance-ul vamale.
Dacă adresa dvs. este PO BOX, Express va refuza să-livrare astfel încât aveți nevoie oferi o altă adresă, vă mulțumesc pentru atenție. Putem trimite acest articol la ALI adresă înregistrată, dacă doriți să schimbați adresa de livrare după ce a plătit, vă vom rambursa în primul rând, și puteți adăuga o nouă adresă în ali și să plătească pentru el din nou.
Vă rugăm să ne dea (mobil) numărul de telefon în timpul checkout pentru transport utilizat, acest lucru este foarte important.
Toate coletele vor fi trimise în 1-3 zile, de obicei, de la primirea de plată (cu excepția week-end și de festival)
De obicei, va exista o întârziere pentru a arăta starea de livrare la livrare sistem de actualizare; s-ar putea lua în considerare de urmărire elemente într-o câteva zile mai târziu
Toate numărul de urmărire va fi trimis la tine după ce coletul trimis; este doar sub ali informații de plată de e-mail, dacă nu ai primit-o după termenul limită, doar nu ezitați să ne contactați.
Garantie si Retur :
Toate produsele noastre sunt testate pentru a se asigura de lucru în mod corespunzător înainte de expediere.
Toate produsele noastre vin cu 12 luni Garanție de Fabricație. Garanția nu acoperă daunele de la instalarea necorespunzătoare, accident, abuz, abuz, cabluri necorespunzătoare, și tensiune incorectă de funcționare a unității împotriva instrucțiunile din manualul de utilizare.
Perioada de valabilitate de înlocuire este de 14 zile de la data primirii element, dacă acest articol nu are nici o problemă atunci când sosesc, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vă rugăm să rețineți păstrați-l în starea inițială
Este responsabilitatea cumparatorului de a plăti pentru taxele poștale de returnare și livra elementul înapoi la noi.

Parametrii mărfii

Fir sau Wireless:
Sârmă
Shell Material:
Plastic
Linia Directoare:
Da
Nume De Brand:
Huifei
Lungimea de Cablu Video:
6M
Tip De Material:
ABS
Tipul De Alarmă:
Partea Din Spate
Material Lentile:
Sticla
Pixeli:
960*576
Rezoluție Orizontală:
520 linii TV
Format Video:
AMICE numai
senzorul de imagine:
PC3089
SE POTRIVESC PENTRU:
Se potrivesc pentru toate ecran cu AV video port
Compatibil Vehicul 1:
Peugeot 301 308 408 508
Mai bine îți place