.

.

Motocicleta de Securitate Sistem de Alarmă Anti-Deturnarea Tăierea de la Distanță pornirea Motorului Armare Dezarmare Scuter Bicicleta de Alarmă Anti-furt

Motocicleta de Securitate Sistem de Alarmă Anti-Deturnarea Tăierea de la Distanță pornirea Motorului Armare Dezarmare Scuter Bicicleta de Alarmă Anti-furt

RON 64.00
RON 67.96

Disponibilitate
În stoc

Motocicleta de Securitate Sistem de Alarmă Anti-Deturnarea Tăierea de la Distanță pornirea Motorului Armare Dezarmare Scuter Bicicleta de Alarmă Anti-furt
Compatibil cu Modelele de Motociclete : Universal se Potrivește pentru Suzuki, Honda, Yamaha, Kawasaki, Harley Davidson și toate Celelalte Motociclete Caracteristică : Lucra cu orice motocicleta cu 12/24 Volt baterii electronic de Alarmă Anti-furt cu controler de la distanță pot să-ți motocicleta ține departe de hoți Automată de la distanță pornirea motorului; Reglabil Senzor de Soc de la Distanță Armare/Dezarmare (lumini Intermitente de avertizare/125db puternic sirena de avertizare) alarmă de Urgență : Anti-Deturnarea prin Tăierea de Alimentare caietul de sarcini : Culoare : Negru (cablurile sunt colorate) Sirena de aparat : 6.0 x 4.9 x 2.6 cm. Modulul de Creier de Sistem : 6.4 x 6.0 x 1.8 cm Pachetul Inclus : 1 x Corn (125d B) 1 x Creierul Modulul Sistem Built-in Senzor de Soc cu 2 x Control de la Distanță 1 x Cabluri de Conectare 1 x Adeziv Apăsați 1 x Instrucțiuni
(1)în Prezent,Vom Accepta Visa, Master Card, Western Union, Qiwi,Transfer Bancar sau Paypal de Plată. Mai multe Opțiuni de Plată va fi Disponibil pe Ali Express în Viitor.
(2)apreciem plata promptă și așteptăm cu nerăbdare să dvs. de afaceri în viitor .Comenzile neachitate va fi colosed termen de 20 de zile.
(3) Ca de obicei,ne va livra în termen de 1 -3 zile după plata verificate.t rack cod va fi oferit după expediere.
(1) vă Rugăm să verificați codul poștal și telefon. inainte de plata. Acestea sunt pentru expres internațional de transport maritim.Ca pentru adresa,nu putem livra prin PO.CASETA Adresă,cumpărătorul ar trebui să-l rețineți.
(2) drepturile de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Cumpărătorii sunt responsabili pentru aceste acuzații.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.
Rețineți că timpul de livrare poate varia, în special în perioadele de vârf sau inclimate de condițiile meteorologice.uneori china post va fi un pic mai lent,sper ca ati putea va rog asteptati coletul,multumesc.dacă data de livrare este gata să se încheie,ai putea cere-ne să-l extindă pentru tine.
Toate produsele noastre sunt 100% de brand nou și de bună calitate.
(1), oferim 7 zile banii înapoi garanție, dacă nu fericit cu achiziția. Vă rugăm să verificați ordinea la primire. Nici cererile vor fi onorate după 30 de zile de la livrare.Noi va oferim rambursare completă, dacă am expediat cantitate incorectă, incorecte element sau element defect.si pls, ne oferă imagini clare pentru a confirma problema,sau acesta va fi greu pentru noi să vă ajutăm.
(2) Toate produsele returnate trebuie să fie în original, așa cum ne-a trimis și nu va afecta cea de-a doua vânzare,în caz contrar ,nu vom accepta retur. ca de obicei,trebuie să plătească pentru taxa de transport de returnare.dar dacă problemele sunt cauzate de noi ,sunt sigur de vina pentru asta.
(1) vă Rugăm să ne e-mail pentru a rezolva orice problemă înainte de a părăsi orice feedback-ul la noi. Va vom raspunde prin e-mail sau aliexpree masaj, URGENT.Din moment ce suntem un vânzător responsabil,noi nu te va lasa sa suferi nici o pierdere prea.
(2) Pls nu deschide disputa sau lăsați-ne feedback-ul rău înainte de a ne contacta. credem că comunicarea va fi cel mai bun mod de a rezolva probleme,multumesc.
(3) Acesta va fi foarte apreciat ați putea să ne lăsați 5 stele feedback-ul, dacă sunteți mulțumit cu comanda dumneavoastră.feedback-ul este foarte important pentru noi, pentru a fi un vânzător de putere.

Parametrii mărfii

Tip De Element:
Protecție Împotriva Furtului
Numele Modelului:
alarma moto
Lățime Produs:
0cm
Articol Greutate:
0.25kg
Element De Lungime:
0cm
Înălțime Element:
0cm
Tip De Material:
Plastic ABS
Nume De Brand:
maestru de curse
Mai bine îți place