.

.

Feivielle 2018 50Pcs Fierbinte Stralucesc pe Cerul Înstelat Folie de Unghii Unghii Colorate Înstelat Sclipici Transfer Autocolant Manichiura Nail Art Decor

Feivielle 2018 50Pcs Fierbinte Stralucesc pe Cerul Înstelat Folie de Unghii Unghii Colorate Înstelat Sclipici Transfer Autocolant Manichiura Nail Art Decor

RON 11.00
RON 11.56

Disponibilitate
În stoc


Feivielle 2018 50 Buc Fierbinte Stralucesc Pe Cerul Înstelat Folie De Unghii Unghii Colorate Înstelat Sclipici Transfer Autocolant Manichiura Nail Art Decor
Caietul de sarcini :
100% de brand nou
Cantitate : 50buc/set
Dimensiune Foaie : Aprox. 4*20cm
Culoare : Ca imagine arată
Conținutul Pachetului :
50 Pcs/set Folie de Unghii
Caracteristici :
100% de brand nou și de înaltă calitate.
Potrivit pentru UV gel și unghii acrilice.
Cum să utilizați :
Curățați suprafața de unghii.
Aplicați haina de bază și vindeca cu lampa UV sau lampa LED.
Taie o bucată de coajă de hârtie și se aplică pe unghiile tale.
Sigilați-l cu top coat.
1) scopul Nostru este de a oferi Top la Nivel de Client Service, și serviciul nostru pentru clienți specialiști sunt mereu gata pentru a rezolva orice problemă. Dacă aveți orice întrebări cu privire la timpul de transport maritim & defecte de calitate și elemente nu au primit, vă rugăm să ne contactați, ne poate da o mulțumit de răspuns și rezoluție. Apreciem foarte mult de 5 STELE feedback-ul POZITIV și vă rugăm să NU lăsați feedback-ul negativ, fără a cere ajutor .
2) Ne promite să ofere cele mai bune servicii pentru clienții noștri de valoare. Vindem produse de calitate cu cel mai bun preț și servicii premium. Orice întrebări vor fi răspuns în termen de 24 de ore (cu excepția zilelor de sâmbătă și duminică și de sărbătoare).Dacă aveți orice întrebare, nu ezitați să ne contactați.
1) Inainte de a cumpara, vă Rugăm să asigurați-vă că adresa de Livrare este corecta.Sau nu,vă rugăm să o corectați înainte de plată.
2) vă Rugăm să lăsați o notă în plată notă atunci când se face plata, dacă aveți orice cereri speciale (culori/dimensiuni).
3) Un număr de telefon este recomandat pentru o mai exactă de livrare.
1) Am expediat în întreaga LUME ca CADOU.
2) Elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zi lucrătoare după ce plata a finalizat primit.
3) Elementele sunt expediate prin economia poștale (va vom trimite pachetul cu acces gratuit la numărul de urmărire), ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 15 la 50 de zile lucrătoare.
4) Transport maritim poate fi influențată de sărbători, evenimente și alte incertitudini. Nu putem garanta timpul de sosire.
5) vă Rugăm să fie remarcat faptul că client din ITALIA sau Brazilia, din cauza ta țări strict politică PERSONALIZATĂ a MARFURILOR din Asia de Est, viteza de livrare poate fi în mare măsură amânată .
6) Dacă vă displace aparent de mult timp de transport maritim, vă rugăm să nu liciteze. Nu vrem pentru a obține un negativ sau neutru sau un nivel scăzut DSR scor doar pentru transport.
7) taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
8) vă Rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Parametrii mărfii

Tip De Element:
Autocolant & Decal
Stil:
Cerul Înstelat Folie De Unghii
Cantitatea:
50 buc/set
Nume De Brand:
feivielle
Dimensiune:
4*20cm
Material:
Hârtie
Numărul De Model:
xk01
Mai bine îți place