.

.

Original Repetor WiFi 300Mbps Wireless Router Wifi Extender Amplificator de Semnal 802.11 n/b/g Amplificator de Semnal Repetidor Wi-fi AP Mode

Original Repetor WiFi 300Mbps Wireless Router Wifi Extender Amplificator de Semnal 802.11 n/b/g Amplificator de Semnal Repetidor Wi-fi AP Mode

RON 48.00
RON 63.92

Disponibilitate
În stoc


Original Repetor Wi Fi 300 Mbps Wireless Router Wifi Extender Amplificator de Semnal 802.11 n/b/g Amplificator de Semnal Repetidor Wi-fi AP Mode
Îmbunătăți acoperire wireless în toate rețelele WLAN. Acces la Internet pentru calculatoare situat la marginea sau în afara intervalului de punctul dvs. de acces. Compatibil cu IEEE 802.11 n, IEEE 802.11 g, IEEE 802.11 b standardele . Ofera pana la 300 Mbps rata de transmitere. Suport 2.4 GHz rețele WLAN. Maximă siguranță WLAN cu WPA2, WPA și WEP (128/64). Expertul Software pentru configurare simplă. 2d Bi antene integrate de Sprijin Repetor fără Fir în Modul Standard și Modul AP. Oferă un 10/100 Mbps Auto-Negociere Ethernet porturi LAN. corect limba și stablility de semnal revizui default reboot fostul versiune nevoie de reticul pentru a reporni,dar acum nu aveți nevoie. 2 versiune poate sprijini Chineză,engleză
Produs Tip : WIFI Repeater Culoare : Alb Tip Plug : UE/SUA Plug Tensiune de alimentare : AC 110-240 V Gama de Frecventa : 2.41-2.48 GHz Networking Lungime Cablu : Aprox. 1m
1x Wireless Wi Fi Repeater
1x RJ-45 de Rețea prin Cablu
1x Ghid de Instalare
1 acceptăm Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.
2 Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda
1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.
8. Metode De Livrare :
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire. Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
2. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni.
3. Va vom returna integral oferta câștigătoare amout, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, după atât Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor 1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.Nu repare sau să înlocuiască elementele cu o garanție expirat.
3. Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress! Feedback-ul este foarte important pentru noi. Vă rugăm să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Multumesc!!!

Parametrii mărfii

Pachet:
Wifi Repeater-NE, Wifi Repeater UE
Max. Rata de Date LAN:
300Mbps
Wi-Fi Suportate De Frecvență:
2.4 G
Tip:
Wireless
Transmisie Wi-Fi Standard:
802.11 b
Numărul De Model:
WR101000
Suporta WDS:
Da
Standarde Și Protocoale:
Wi-Fi 802.11 n,Wi-Fi 802.11 b,802.11 g Wi-Fi
Porturi LAN:
1
Nume De Brand:
EASYIDEA
Funcția:
VPN
Cu Funcția De Modem:
Da
Pachet:
Da
Porturi WAN:
1 x 10/100Mbps
Acceptă WPS:
Da
Cerere:
SOHO
Cu Fir Rata De Transfer:
10/100Mbps
2.4 G Wi-Fi Rata De Transmisie:
300 Mbps
Max. Rata de Date LAN:
300Mbs
Wireless:
Wireless
VPN:
Da
Produse De Stare:
Stoc
Porturi WAN:
1
Firewall:
No
Numărul de Interfețe USB:
Nu Suport
Wi-Fi Viteza De Transmisie:
300Mbps
Articol:
wifi repeater
Funcția:
Wifi Extender Amplificator De Semnal
Mai bine îți place