.

.

14pcs/lot Mixt Data 1839-1852 Părul Împletit Mare / și Unu de Cenți Cupru Fabricare a Copia Vechi Monede Transport Gratuit

14pcs/lot Mixt Data 1839-1852 Părul Împletit Mare / și Unu de Cenți Cupru Fabricare a Copia Vechi Monede Transport Gratuit

RON 70.00
RON 98.00

Disponibilitate
În stoc


Bine Ati Venit Venirea Ta Sincer!
Notă : acest articol este replica/copie monedă.
Avantaje : Suntem un producător, și prețul este foarte competitiv. Vom accepta OEM ordine. Compania noastra s-au specializat persoană, poate face noi moare de monedă, și poate face elementele în funcție de cererea clienților. Bine ați venit să ne contactați pentru mai multe detalii. Vom accepta ordine mixte. Tehnica : Ștampilată
Design personalizat : Comanda în magazinul nostru sau trimite e-mail la noi . Spune-ne mințile și trimite logo design . Trage opera de arta și de a confirma că Orice lucru este ok. Face plata și de a începe pentru produsul dumneavoastră de proiectare .
Metoda de transport maritim : O : Ne va livra comanda ACUM în timp ce primește plata compensate. Ne trimite articole la adresa implicită în ordine, vă rugăm să verificați dacă adresa de livrare este corecta inainte de a face plata. B : metoda de Transport maritim : noi, de obicei, suport transport prin Ali Express Standard de Transport maritim. C : În scopul de a se asigura că primiți comanda scutite de impozit la import,valoarea declarată pe etichetă de expediere și de valoarea comenzii poate este diferit, vă rugăm să încercați să-l înțeleagă, vom face mai ușor pentru a trece personalizate.
Timp De Transport Maritim :
Vă rugăm să consultați de marfă șablon, timpul efectiv va prevala. Când nu primi marfa la timp, vă rugăm să fie pacient, uneori, va fi amânată din cauza vremii nefavorabile, timp de vamă clearance-ul. Dacă orice întrebare, vă rugăm să ne contactați.Și ne va ajuta să-l urmărească.
Vă rugăm să nu ne dea 1 sau 2 Scor Scăzut pe transport, ca ne-a expediat element de repede, dar de transport maritim de peste mări depinde de mulți factori.
Se întoarce :
Sperăm că produsele noastre pot face întotdeauna mulțumit. Dacă există vreun lucru greșit,pls contactati-ne la prima dată,prin intermediul chat-ul pe linia de sistem sau e-mail în termen de 3 zile după sosire,mai bine cu imagini pentru a arăta în mod clar problema.
Dacă aveți nevoie pentru a reveni, plz face în termen de 7 zile după sosire, cumpărătorul este responsabil pentru costurile de returnare cu ambalare corespunzatoare. Marfa care este deteriorat nu este rambursabil.
Feedback-ul :
Puteți să ne contactați în orice moment, dacă există orice problemă, noi suntem mereu aici și vă va răspunde în 48 de ore, dacă nu este la birou. Pls spune sth. despre tranzacție prin alibaba sistem de feedback, NU uitați să ne lăsați un rating bun, vă mulțumesc!
Vă mulțumim pentru timpul dumneavoastră! Bine ati venit pentru a vizita din nou !

Parametrii mărfii

Caracteristică Regională:
US
Tehnica:
Casting
Material:
Cupru
Tema:
Oamenii
Stil:
De Epocă Imitație
An:
1840-1859
Nume De Brand:
dower mine
Mai bine îți place