.

.

Satai Pervers Parul Cret Păr Uman 3 Pachete cu Închiderea Culorii Naturale a Părului Brazilian Țese Pachete Non Remy Extensie de Păr

Satai Pervers Parul Cret Păr Uman 3 Pachete cu Închiderea Culorii Naturale a Părului Brazilian Țese Pachete Non Remy Extensie de Păr

RON 210.00
RON 404.20

Disponibilitate
În stoc


Satai Pervers Parul Cret Păr Uman 3 Pachete cu Închiderea Culorii Naturale a Părului Brazilian Țese Pachete Non Remy Extensie de Păr
1, Părul Brand : Satai De Păr.
2, Par Bătătură : 1 30% Destinul Swice Dantela cu două paturi Mașină de Bătătură Păr Pachete
3, Textura Parului : Brazilian Țese Păr Pachete, Păr Uman pachete cu închidere
4, Culoarea Părului : Negru Natural de Culoare, 1 B#, Poate Fi Colorant și Înălbitor foarte bine.
5, Lungime : 8-28inch disponibile; Închidere Lungime : 10-20inch
6, Păr Greutate : 97gram-100gram pe pachet; Închidere 35-35gram per bucata
7, Parul Material : 100% Păr Uman, Fără Nici O Substanță Chimică Precess.
8, Timp de Viata : Non remy de păr poate dura cel puțin 2-6 luni, cu o ingrijire adecvata.
9, Timp de Livrare : Livrare Expres Prin UPS/TNT în termen de 2-5 zile lucrătoare.
10, Poate Fi Permanent : Da, poate fi permed, ondulată și reorganizată, după cum doriți.
Satai parul este bine-produs 100% păr uman. Este fost tăiate, și-a menținut foarte atent. Înainte de un cap de păr este tăiat de la un donator, este împletite sau plasate într-o coadă de cal. După ce este eliminat, acest cap de păr este păstrat la pachet în timp ce este prelucrat și pregătit pentru utilizare ca păr de țesut. Acest păr de țesut poate fi vopsit sau plat călcate, toate firele de păr sunt în culoarea lor naturală.
1. Adresa fizică este necesar, NU lăsați PO BOX adresa UPS/TNT nu poate livra la ea.
2. NU autoriza UPS/TNT să lase pachetul la usa ta în orice circumstanțe.Acest lucru provoacă pacakges pierdut de multe ori.
3. Ca Aliexpress are nevoie de 6-24 de ore pentru verificarea platii, va vom livra părul în termen de 24 de ore de la plata clar.Este nevoie de 2-7 zile lucrătoare pentru a livra.
Toate item(s) trebuie să fie returnate în ambalajul Original, nefolosite, stare și Re-vandabila. Oferim garanție de bani înapoi pe toate randamente acceptabile. Returnare și schimb sunt disponibile numai în termen de 7 zile de la data de primit.
Q1 : Despre taxe Vamale
O : taxe Vamale este depinde de politica țării pe care nu le putem controla.De obicei, ne declara parul este parul de probă și de valoare mai mică pentru a ajuta, pentru a evita taxe vamale este posibil ca putem. veți obține părul original ca pentru spectacole. și, dacă aveți orice cerere de valoarea facturii,pleasecontact noi, atunci când plasați o comandă.
Q2 : Pot vopsi sau decolora parul?
Fiecare pachet de păr vine de la un donator, parul este complet natural și nu a fost procesată. Și apoi, vom selecta acest tip de păr, care nici prea gros, nici prea subțire.Este nevoie de culoare și înălbitor foarte usor.
T3 : ar Putea par a fi de fier-plat ?
Ar putea fi de fier-apartament, vă rugăm să nu depășească 150 C când faci asta, sau parul va fi distrus. De asemenea, parul va reveni la normal ondulate după ce se spală sau fier-plat.
Q4 : Ce-mi păr de țesut obtinerea incurca ?
De obicei, Parul țesut incurca din cauza uscăciune, grăsimea și murdăria build-up, sudoare, și nu pieptene ( pieptene dinte larg ) din păr de zi cu zi. Asigurați-vă că se spală și condiționează părul cel puțin o dată pe săptămână, de două ori pe săptămână este mai bine. Utilizarea de hidratare picături sau consultați stilistul tau pentru mai mult ajutor.
Q5 : de Ce parul meu țesut obtinerea vărsare ?
În primul rând, vă rugăm să ruleze părul cu degetele sau un pieptene ușor pentru a preveni varsarea.Pentru parul cret, vă rugăm să nu utilizați pieptene. În al doilea rând, După spălare, vă rog, asistenta parul cu un ulei de păr, apoi părul va fi de mătase și moale.

Parametrii mărfii

Lungime:
12 & 14 & 16 & Closure 10, 14 & 16 & 18 & Closure 12, 16 & 18 & 20 & Closure 14, 18 & 20 & 22 & Closure 16, 20 & 22 & 24 & Closure 18, 22 & 24 & 26 & Closure 20, 10 & 12 & 14 & Closure 10, 8 10 12 & Closure8, 24 26 28 & Closure20
Ambalare:
3 buc Bătătură & 1 pc de Închidere
Păr Uman Tip:
Părului Brazilian
Poate Fi Permed:
Da
Cel Mai Lung Păr Proporție:
>=5%
Textura:
Pervers Cret
Material De Calitate:
Non-Remy De Păr
Potrivit Moarte Culori:
toate culorile
Nume De Brand:
Satai
Mai bine îți place