.

.

3pcs/set de Înaltă Calitate de Pescuit Float Barguzinsky Brad Float Geamandură de Lemn Plutesc Bobber Plutind în Derivă Cutie Pescuit Accesoriu

3pcs/set de Înaltă Calitate de Pescuit Float Barguzinsky Brad Float Geamandură de Lemn Plutesc Bobber Plutind în Derivă Cutie Pescuit Accesoriu

RON 52.00
RON 64.88

Disponibilitate
În stoc

modname=ckeditor Informații de Bază : Tip : Pescuit Float Material : Tip 1 - 16 sunt realizate din barguzinsky de brad. Tip 17 - 21 sunt realizate din stuf. Sfaturi : 1. sunt 21 de stiluri diferite , va vom trimite aleatoriu stil , vă mulțumesc pentru înțelegere. 2. pretul este pentru 3 flotoare de pescuit, acestea sunt într-o cutie. 3.prieten drag, pentru că flotoare de pescuit sunt făcute de către pur manual, datele furnizate de mai jos sunt doar măsurătorile de probă, dimensiunea este doar pentru referință, vă rugăm să permiteți-1-2mm erori, după ce primi bunuri, dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru a ne spune, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta, vă mulțumesc foarte mult.
Livrare :
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.
Noi nu uarantee timpul de livrare cu privire la toate transporturile internaționale ca urmare a diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Garanție Și Întreținere :
Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului . Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
Oferim, de asemenea, întreținere de 12 luni( cu excepția pentru daunele cauzate de factori umani). Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.
Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.
Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Parametrii mărfii

Tip De Produs:
Pescuit Float
Tip Float:
Jos Pescuit Float
Tip:
Pescuit Float
Deriva Tip Coadă:
Greu De Coada
categorie:
Vertical Geamandura
Dimensiune:
S/M/L
Forma:
Eficientizarea
Poziția:
Râu
Plastic Tip:
Barguzinsky brad
Nume De Brand:
suvtoper
Material:
Barguzinsky Brad Float
Numărul De Model:
Set
Mai bine îți place