.

.

HXY BUC 50 DIMENSIUNE(14#--2/0#)Trei comun de rulare cârlige de pescuit cârlig de pescuit conector de rulare pivotează

HXY BUC 50 DIMENSIUNE(14--2/0)Trei comun de rulare cârlige de pescuit cârlig de pescuit conector de rulare pivotează

RON 16.72

Disponibilitate
În stoc

Stimati Clienti : Vom avea Vacanta de Anul Nou Chinezesc din 7-22 Feb. Și ne vom opri comenzi de livrare de pe 7 Feb. În timpul vacanței, puteți încă să facă ordine. Când ne-am întors ne va livra comanda în funcție de data plății. Doresc să aibă un timp bun!
Compania noastră în principal produce si vinde unelte de pescuit accesorii de Hu Xin Yi , inclusiv cârlige, carabine ,pivotare și fixați cârligele, float locuri, duce bucată de locuri și dopuri din cauciuc etc. , suport personalizat de prelucrare (OEM), bun venit pentru a negocia cooperarea !
1.Pivotante transforma buna, super de tensiune 2.Sub forța împrejurărilor, pivotant poate fi, de asemenea, flexibil 3.Această ajustare este aplicabilă multe părți diferite de pescuit, este bun de pescuit helper : ; potrivit pentru conectori, cum ar fi momeală moale, greu momeală, cap cârlig, paiete , poate fi conectat convenabil și rapid, stâlp de linie, de mare tijă de grup, de grup, de la linia de pescuit, halleluyah linie de pescuit conector etc. , cum ar fi exploziv
cârlig, cârlige, momeli, plumb și așa mai departe.Farfuria zburătoare, pol de pescuit linie, conectarea monștri, aproape toate pot folosi.

Parametrii mărfii

culoare:
2l0, 1l0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10, 12, 14
Forma:
b
Electrice sau Nu:
manual
Cu Rigla sau Nu:
No
Cu Scară sau Nu:
No
Nume De Brand:
Hu xin yi
Mai bine îți place