.

.

BMT Original 10buc/lot de Calitate Superioara Baterie pentru iPhone 6S Plus 6SP de înlocuire 0 ciclu de Cobalt Celulă TI CPU 2750mAh

BMT Original 10buc/lot de Calitate Superioara Baterie pentru iPhone 6S Plus 6SP de înlocuire 0 ciclu de Cobalt Celulă TI CPU 2750mAh

RON 303.20

Disponibilitate
În stoc


5 Motive De Ce Ar Trebui Să Cumpere Produsul Nostru :
- Toate Produsele Cota De 1 An De Garanție
- 100% Testate Înainte De Expediere
- Suntem fabrica producătorului
- Profesionist în domeniul Baterie de 4 ani
- 365 de Zile politica de Returnare și Livrare Gratuită în Ambele sensuri
Cum elementul arata ca?
Sunteți de a cumpara de Calitate Superioara Baterie pentru 6 S Plus, 100% Cobalt mobil și TI CPU PCM cu 2 Ani Garantie.
ABC cunoștințe trebuie să știi despre baterie mobil :
Practic, baterie mobil este combinat cu trei părți :
1. Celula (baterie core)
2. protecția bord(PCM)
3. Cablu Flex.
O performanță bună a bateriei depinde atât de mobil și protecția bord. Celula, precum și de bază este măsurată prin m Ah. Cea mai mare m Ah înseamnă mai mare putere pe care o are. Protecția bord este același ca un robinet de apă. Controlul curent electric și de tensiune. Dar în cazul în care PCM bord dor de măsură IC , nu se poate controla curentul electric corespunzător de aceea unii clienți se plâng puterea se scurge atât de repede. În acest caz, clientul trebuie să învețe cum să se facă distincția bateria e PCB bord e de calitate, în caz contrar s-ar putea crezut toate bateriei este același. Oricum, atât de mobil și PCM este atât de important pentru o performanță bună a bateriei.
BMT, în principal, de vânzare de mai jos diferite tipuri de calitate pentru 6 S Plus :
Nr. 1- ( 100% Acumulatorul Original ) -m anufactured în 2015 sau 2016. Nu fi demontat. Scoase din Nou telefonul sau cum este din amonte. Fiecare Baterie are diferite baterie de serie num și diferite celule de serie num. Codul QR de pe partea din spate a bateriei poate scana de i-nigma(APP). Cand ai demontat bateria, veți vedea PCM și Celule sunt sudate cu laser, și de la o Celulă la PCM și PCM pentru cablu flex nu există nici reconectat semn. Aspect Perfect. Ar trebui să știi ce este pe partea de sus a bateriei(6 G-8 P) dacă înțelegi cu adevărat Autentice 100% Baterie.
Nr. 2 - ( de Calitate Superioara ) -M anufactured 2017 sau 2018, asamblate cu statele UNITE ale americii Texas Instruments IC pe PCM bord. Este cel mai bun acumulator de schimb pentru 6 S Plus. Maded de 100% Cobalt nu Ni Co Mn(4 : 4 : 2) material. Toate bateriei a făcut prin capacitatea de clasificare proces să asigurați-vă că toate acumulator Capacitate deplină de 2750m Ah sau mai mult. 800-1000 Ciclu de viață. 0 a Ciclului. Neatural de imprimare. Aspect Perfect.
Nr. 3 - ( Calitate Obișnuită ) -M anufactured în 2017 sau 2018, de calitate Obișnuită de celule asamblate cu o Copie PCB bord. Ciclu De La Zero. Toate bateriei a făcut prin capacitatea de clasificare proces să asigurați-vă că toate acumulator Capacitate deplină de 2750m Ah. 3 00-500 Ciclu de viață. 0 a Ciclului. Neatural de imprimare. Aspect Perfect.
Baterie Caietul De Sarcini :
-
-
PCM caietul de sarcini :
De încărcare și descărcare curba :
- -Cele mai multe dintre celelalte furnizorului de celule baterie nu poate trece UL certificat, datorita materiei prime de celula nu este suficient de Li-CO2 (3.7 V). S-ar putea lua Li-Ni Co Mn(Ni, Co, Mn 4 : 4 : 2) pentru a înlocui. BMT companiei baterie de celule sunt pline Li-CO2 material și trece UL certificat, precum și. Ceea ce va fi rezultatul folosind o baterie de celule realizate din Li-Ni Co Mn(Ni, Co, Mn 4 : 4 : 2) ? Răspuns : bateria poate să dureze doar pentru câteva luni, dar și după ce se opri de lucru. Dar pentru full Li-CO2 (3.7 V) baterie de celule făcut, poate dura ani de zile.
Certificat Baterie :
Bamyoyo Compania este deosebit de vigilente cu privire la calitatea de baterii pe care le vinde. Toate bateriile noastre sunt strict adere la standardele și procesele de fabricație. Baterii conforme cu certificatele de conformitate.
IC & FCC : Federală de Comunicații; Nord-American Standard care definește regulile și procedurile pentru a preveni echipamente electronice din cauzează interferențe dăunătoare pentru spectrul de frecvențe. MARCAJUL European de Conformitate, Bateriile întâlnire Europene de armonizare tehnică la standarde.Bateriile au fost supuse de a proiecta și de control; Și săli tehnice esențiale cerințele stabilite de Directiva Europeană.Acest marcaj permite libera circulație în cadrul pieței Europene. PSE : Siguranța Produsului Aparat Electric & Material.Aparatul Electric și de Securitate a Materialului Lege se aplică la întreprinderile care produc sau importă produse în Japonia . Bateriile sunt de întâlnire Japonia electrice fabricarea de produse standarde.
Unele puncte importante pentru Fabricarea de Baterii :
1.

Parametrii mărfii

De certificare a calității:
CE,UL
Compatibil Marca:
apple
Capacitate baterie(mAh):
2201mAh-2800mAh
Nume De Brand:
Bamyoyo
Modelul Apple:
iPhone 6s plus
Original sau Nu:
Compatibil
Numărul De Model:
BMTI6SPSQ
Mai bine îți place