.

.

9.9 USD Freeshipping Mini masina inflataor pompa de aer DC 12V, 300PSI locomotiva forma compact compresoare cu presiune de verificare de bord

9.9 USD Freeshipping Mini masina inflataor pompa de aer DC 12V, 300PSI locomotiva forma compact compresoare cu presiune de verificare de bord

RON 44.00
RON 48.44

Disponibilitate
În stoc


Detalii produs
Atenție : Această pompă este folosită doar în caz de urgență, nu sunt utilizate pentru a de zi cu zi gonflabile.
【】 Caracteristici de mașini, biciclete, motociclete, scutere, rapidă minge gonflabila, simplu și convenabil. (Camioane, camioane nu se aplică)
1, multi-scop, mașină de pompa, poate oferi 300psi presiunea de umflare și de măsurare a presiunii în anvelope. Foarte usor de utilizat.
2, de calitate și de manoperă sunt foarte superbe, în conformitate cu standardele internaționale.
3, în autostrada sau sălbatice anvelope auto brusc scurgeri, aparatul poate juca funcție de urgență
4, masina nu ocupă spațiu, pregătirea în timp util a, plasate în portbagaj, magic fără sfârșit.
5, pot face masina anvelope în orice moment pentru a menține presiunea corectă în anvelope, salvați de combustibil, asigura siguranța traficului.
【】 Instrucțiuni
1, scoateți țigară plug, plug direct de la bricheta masina, masina a pornit, porniți pompa de aer comutator, până la pompa de aer începe, gonflabile duza de furtun direct pe cauciucuri valve, aer scurgeri de anvelope De sunet, a declarat aer a fost circulat, puteți strânge duza de gaz, se poate umfla, atunci aerul nu mai este scurgeri.
2, Inflația, instrumentul pointer cu anvelope până la nivelul de saturație, când indicatorul atinge corespunzătoare a presiunii în anvelope (generale a presiunii în anvelope de pe masina 2.0 KG / CM-2,6 KG / CM), scoateți din priză și duza de gaz, pentru a finaliza lucrările.
Vă rugăm să folosiți această mașină este echipată cu un profesionist de ac, și duza gaz duza conectat (strânge), pentru minge, și alte gonflabile echipamente pentru a umfla.
【】 Precauții *
1, acest aparat nu poate fi folosit în mari și grele vehicul anvelope umflate, cum ar fi camioane, camioane și așa mai departe.
2, atunci când sunt utilizate, ar trebui să înceapă un motor de mașină pentru a spori puterea, fără pierderi de putere masina.
3, utilizarea locală a DC DC12 V, 14 A sursei de alimentare, de uz casnic de energie electrică nu poate fi utilizat, dacă doriți să utilizați energie electrică de uz casnic, trebuie să adăugați transformator.
4, pentru anvelope umflate, la fiecare 10 minute, cel mai bun odihnă pentru 10 minute, corpul ușor răcit înainte de utilizare, prelungi durata de viață a motorului. Gonflabile barca de cauciuc, poate fi folosit continuu timp de o jumătate de oră.
5, general auto anvelope umflate aproximativ 3-6 minute până la 220 KPA normală a presiunii în anvelope. Mare anvelope va dura un pic mai mult. În cazul în care începe să se umfle, indicatorul de contorul va crește rapid și atinge 490 KPA în aproximativ două până la trei secunde, ceea ce înseamnă că aerul este blocat, iar aerul nu intră în anvelope. În acest moment, puterea ar trebui să fie oprit imediat, duza de gaz ar trebui să fie scăzut și operațiunea ar trebui să fie repornit. În caz contrar, Va avea de suferit.
6, mașină atunci când este utilizat, oamenii nu părăsi corpul, să acorde întotdeauna atenție la presiunea în anvelope gonflabile nu poate depăși anvelope sau fabrica de anvelope presiunea în anvelope standarde.
7, mașina ar trebui să evite umed, grele cad și sedimente invazie.
8, interzice utilizarea de copii, astfel încât să se evite daune inutile Expoziție
Transport După serviciu
1.Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
2.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.
3.Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4.Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.
Feedback-ul satisfacția Dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca de feedback negativ.

Parametrii mărfii

Tensiune:
12V
Nume De Brand:
makerele
Structura:
pompa de suprafata
putere:
Electric
Presiune:
De Joasă Presiune
Utilizare:
Pompa De Aer
Standard sau Non-standard:
Standard
Numărul De Model:
MK-DC12V
Teoria:
Pompa De Aer
Cerere:
pneumatic
Mai bine îți place