.

.

DC 12V 24V 20m 30m 40m ridicați Pompa de Diafragma Diafragma Pompa de Vid Mini Pesticide Pompe de apă FL-22 seria

DC 12V 24V 20m 30m 40m ridicați Pompa de Diafragma Diafragma Pompa de Vid Mini Pesticide Pompe de apă FL-22 seria

RON 63.00
RON 92.00

Disponibilitate
În stoc


Aplicație :
Transport
Plata
Acceptam Alipay, T/T, Western Union și de plăți Visa. Cu excepția Alipay, transforma taxa este de partea clientului. Vă rugăm să acorde o comanda în termen de 3 zile, și vom aranja de expediere 1-2 zile. După Serviciu
Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.
Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. Feedback-ul
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Parametrii mărfii

Tensiune:
12V 30W 30M, 12V 30W 20M, 12V 30W 40M, 24V 36W 30M, 24V 36W 20M, 24V 36W 40M
Nume De Brand:
SURGEFLO
Structura:
Pompa Cu Membrana
putere:
Electric
Presiune:
De Joasă Presiune
Utilizare:
Apa
Standard sau Non-standard:
Standard
Numărul De Model:
FL-2203
Teoria:
Pompă Centrifugă De
Cerere:
Submersibile
Combustibil:
De energie electrică
Mai bine îți place