.

.

Filtru de duș cu crom cap de duș , elimina clorul filtru cu kdf si filtru de carbon în baie

Filtru de duș cu crom cap de duș , elimina clorul filtru cu kdf si filtru de carbon în baie

RON 136.00
RON 160.00

Disponibilitate
În stoc


Triplu Sistem de Filtrare combinație Unică de PP bumbac, fibra de carbon si nano deoxidization material creează un electro-o reacție chimică. În această reacție, clor liber este schimbat într-benigne, solubil în apă, clorură, care este apoi transportat prin inofensiv alimentare cu apă. În mod similar, unele metale grele dăunătoare, cum ar fi cupru, plumb, mercur și altele, de a reacționa la placa pe mediu de suprafață, fiind astfel eliminat în mod eficient de aprovizionare cu apă.
Cinci funcții de Miniwell L730 filtru de Duș Revoluționar CND procesul de mass-media, elimina peste 99% din reziduuri de clor Mare reduce în mod eficient THMS, reziduuri de pesticide, materii organice, metale grele, gust neplăcut și mirosuri Inteligent indică atunci când pentru a înlocui cartușul filtrului Menține mare de curgere a apei în timp ce menține excelente de filtrare performanta
Fiecare detaliu arată nostru să depună eforturi pentru cea mai bună calitate Integral formând tratament : în Comparație cu materiale simple piling sus, tehnologia noastră avansată upgrade-uri de performanță de mass-media de filtrare foarte mult, și crește absorbția zona de 6 ori decât înainte. Între timp, ajută pentru a evita scurgerile de apă. Inteligent sistem de indicatori : Ajutor pentru a vă reaminti atunci când pentru a înlocui filtrul cartridg Mediu prietenos și pressureproof : părți Conectate printr-un punct fix de rotație de topire, de mediu prietenos și pressureproof. După 100000 de ori de ciocan de apă de testare, fără nici o scurgere, potrivit pentru a instala sub chiuveta din bucătărie. Spate-masina de spalat design : Ajuta pentru a menține mare de curgere a apei și de a crește durata de viață a filtrului.

Parametrii mărfii

Numărul De Model:
L730-H-2
Nume De Brand:
miniwell
Tip:
Patru piese Set
Material:
Plastic
Caracteristică:
Eco-Friendly
Accesorii:
Capete De Duș
Forma:
Runda
Apă Rece/Apă Caldă Tip De Control:
filtru de duș
Mai bine îți place