.

.

3/8 Converti La 1/2 Mingea De Blocare Ratchet Adaptor De Priza Reductor Instrument Convertor

3/8 Converti La 1/2 Mingea De Blocare Ratchet Adaptor De Priza Reductor Instrument Convertor

RON 5.00
RON 5.80

Disponibilitate
În stoc


Descriere : 100% de brand nou și de înaltă calitate Material : Aliaj Culoare : ca in poza Caracteristici : Aceasta este 3/8" Converti La 1/2" Unitate Adaptor de Priza Meci Unitatea De Prize Cu Mașina De Instrument Cu Acest Adaptor de Priza, Acest Set Vă Permite Să se Amestecă Și se Potrivesc cu Mașina Dimensiuni Pentru Prize, Clichet Mânere, Extensia Baruri Și Alte Accesorii. Priza De Unitate Reductor De Impact Aer Grele Clichet Adaptor. Aceste Adaptoare Permit Să Te Căsătorești Cu Priză La Un Instrument Mai Bun Pentru Mai Multă Putere Sau De A Ajunge Într-Un Loc Strâmt. Chei Tubulare Adaptor Unelte De Mână Făcut Pentru Electric Sau Instrumente De Aer, Aceste Mufa Adaptoare Se Potrivesc Multe Instrumente În Casa Ta Atelier Sau Artizan Unelte De Mână Cu Clichet De Antrenare Adaptor
Profesionale Garaj.Instrument Ideal Pentru Mecanici, Ingineri, Dulgheri Sau Entuziaști DIY. Vanadiu Din Oțel. Soclu Clichet Converter Reductoare Adaptoare 3/8" Converti La 1/2" Garaj DIY Articulație cardanică Impact Adaptor Conceput Pentru Utilizarea Cu Aer Pneumatic, Electric Insurubat cu Impact Si Morisca. Permite O Mai Mare Flexibilitate Pentru Toate Prize Și Conduce Instrumente. 3/8" Converti La 1/2" Unitate Adaptor De Priza Reductor De Aer De Impact Set Nou. Priza De Unitate Reductor De Impact Aer Grele Clichet Adaptor. Adaptor De Priza Reductor Set Comun Cu Aer Unitate De Impact.
Dimensiuni : 3/8 "Turn 1/2" - (9.5 mm, Gaura Patrata Transforma 12,5 mm Cap Pătrat) Cantitate : 1 BUC
Notă : Manualul de măsurare, vă rugăm să permiteți-0-1cm eroare,vă mulțumesc. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Multumesc!!!!!
Pachetul include : PC Mingea de Blocare Ratchet Adaptor de Priza

Parametrii mărfii

Nume De Brand:
YOFE
Material:
Aliaj
Dimensiune:
as description show
Tip:
cheie tubulară
Numărul De Model:
48255
Mai bine îți place