.

.

NEWACALOX Dublu-cut Aliaj Pătrat, Plat Jumătate Rundă de Umplere Ac Microtech de prelucrare a Lemnului 4 ÎN 1 de Sculptură în Lemn, Fișiere de Rasp din Lemn

NEWACALOX Dublu-cut Aliaj Pătrat, Plat Jumătate Rundă de Umplere Ac Microtech de prelucrare a Lemnului 4 ÎN 1 de Sculptură în Lemn, Fișiere de Rasp din Lemn

RON 16.00
RON 19.24

Disponibilitate
În stoc


NEWACALOX Mini set de Instrumente DIY Dublu-cut Aliaj Pătrat, Plat Jumătate Rundă de Umplere Ac Microtech de prelucrare a Lemnului 4 ÎN 1 de Sculptură în Lemn, Fișiere de Rasp din Lemn
Dimensiune : 20 cm * 2 cm
material : Oțel Allon
Despre Plata :
1.Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
2. Plata integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.
3. Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate, atunci când completează în cumpărătorului informații (cum ar fi numele complet, detaliat adresa, codul poștal și numărul de telefon).
Notă :
1.Valoarea minimă va fi scris pe pachet, vă rugăm să nu vă faceți griji cu privire la taxa.
2.Vă rugăm să fie informat internaționale de livrare depinde foarte mult de vreme, de sărbătorile legale, controlul Vamal, etc, vă rugăm să așteptați pentru coletul cu răbdare.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de Livrare.
Despre Feedback-Ul :
1.Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.
2.Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Se va lua doar 1 minut,dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.
3.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.
Scopul nostru este satisfactia clientului! Vă mulțumim pentru înțelegere!

Parametrii mărfii

Nume De Brand:
newacalox
Tip:
Mini Fișiere
DIY Consumabile:
Electrice
Numărul De Model:
RASP29082
Material:
Oțel
is_customized:
Yes
Dinți tip:
Cu dinti fini
Fișier De Tip:
Dublu-cut
Dimensiune:
20cm * 2 cm
Material:
Allon Oțel
Mai bine îți place