.

.

Transport gratuit de 1 BUC 38(M12-M16) circular de mână mor cheie mână balama Mor Unelte pentru Filetare Strung Model Inginer Filet Filtru

Transport gratuit de 1 BUC 38(M12-M16) circular de mână mor cheie mână balama Mor Unelte pentru Filetare Strung Model Inginer Filet Filtru

RON 55.96

Disponibilitate
În stoc


Caracteristici Produs :
1 BUC de înaltă calitate Hardcover mor cadru 38*14 MM pentru M12-M16 hreading muri 100% de calitate și de Brand nou. Duritate mare și durabil fi folosit cu MURI, folosind manuale de prelucrare fire Potrivite pentru asamblarea circulară înșurubare moare, folosind unelte de mână, prelucrarea filetului exterior cu produse
Caietul de sarcini : Material : Greu de Zinc aliaj materiale Caietul de sarcini : 38*14 MM pentru M12-M16 mor
Produse Conexe :
Fotografie De Produs
Gama noastră completă mor de insurubat cu poze
Livrare :
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, de brokeraj, comisioane, drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Garanție Și Întreținere :
Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului . Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
Oferim, de asemenea, întreținere de 12 luni. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.
Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.
Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Parametrii mărfii

Numărul De Model:
VD-DWM12-16OD38
Fir De Direcție:
Chiar
is_customized:
Yes
Nume De Brand:
FUDO
Numărul de Bucăți:
1
DIY Consumabile:
Pentru prelucrarea metalelor
Material:
Aliaj fier-nichel
Tip:
Alte
Articol:
mor cheie
Caietul de sarcini:
38mm pentru M12-M16
Cerere:
oțel prelucrat de prelucrare
Mai bine îți place