.

.

4pieces/set DENSO Iridium bujie IUH24 pentru motocicleta

4pieces/set DENSO Iridium bujie IUH24 pentru motocicleta

RON 144.00
RON 152.00

Disponibilitate
În stoc


0,4 mm Diametru Ultra-fine Iridium Centrul Electrodului Folosind un nou aliaj de iridiu cu un punct de topire ridicat, vârful electrodului poate fi făcut foarte bine. Acest lucru permite reducerea de tensiune necesar pentru a provoca o scânteie, și îmbunătățește ignitability. Caietul de sarcini Include Terminal Un terminal de nuci este atașat, care se potrivește cu cele mai multe din lume bujii cabluri. Vă rugăm să scoateți piulița pentru instalațiile care nu au nevoie de unul. (Cu excepția IWM & IK-G tipuri) Built-in, Extrem de Reliable Resistor Toate iridium prize de putere include o extrem de fiabile, 5.000 de monolit rezistor caietul de sarcini pentru a reduce zgomotul electromagnetic care pot afecta dispozitivele electronice. (Pentru toate tipuri de plug) Foarte Rezistente la Coroziune,Lustruite Nichel Placare Extrem de rezistent la coroziune, lustruite nichel placare plug carcasa este placată cu lustruite de nichel, la fel ca și prize folosite pentru curse. Este foarte rezistent la coroziune și rugină chiar în timp ce turnee în continuu pe vreme ploioasă și în timpul motocross evenimente. (Cu excepția low-căldură gama de tipuri) 360 de sudare cu laser procesul folosit pentru a monta iridium sfat este extrem de fiabile "360 de Sudare cu Laser" proces care este capabil să reziste la toate tipurile de condiții de conducere. (Pentru toate tipuri de plug)
1、Proiectat Centrul Electrodului
În scopul de a îmbunătăți ignitability, centrul electrodului iese mai mult cu convenționale de tip prize. Acest lucru îmbunătățește atât accelerarea timpului de răspuns și de performanță.
2、0,4 mm Diameter Ultra-fine Iridium Centru de Electrod
Folosind un nou aliaj de iridiu cu un punct de topire ridicat, vârful electrodului poate fi făcut foarte bine. Acest lucru permite reducerea de tensiune necesar pentru a provoca o scânteie, și îmbunătățește ignitability.
3、Conica-cut Electrod de Masă
Vârful de electrodul de masă este tăiat la o amendă conica pentru a reduce efectele negative de călire, care îmbunătățește foarte mult combustibil ignitability. De asemenea, pentru că a simplificat, conica-taie forma, amestecul combustibil-aer se raspandeste mai uniform în spațiul, care rezultă în echilibru, încredere aprinderea de ardere.
4、U-Groove Electrod De Masă
IThe în formă de U canelura de pe electrodul de masă asigură că în interiorul suprafață este suficient de mare pentru a genera flame kernel. Această formă permite tensiune mai mică nevoie de a provoca scântei și rezultate excelente de ignitability fără a crește dimensiunea de eclator.
5、Izolator De Proiecție
Proiecția izolator este optim proiectat în funcție de fiecare plug-i valoare termică. Aceasta corespunde cerințelor unice pentru valoare termică, cum ar fi capacitate de auto-curatare la mai mici valori termice, căldură și rezistență termică mai mare de valori.
Îmbunătățit De Cai Putere (1)
Obține mai multă putere cu un optim de combustibil ciclu IRIDIUMPOWER are un nivel scăzut de tensiune necesară și o mare ignitability, care rezultă în mai puțin rateuri și nici o scânteie, rezultatul fiind o îmbunătățire dramatică în ardere. Motor de ieșire este astfel crescut. Concluziile unui banc de testare folosind un motor de motocicleta pentru a arăta o ardere imbunatatita de IRIDIUMPOWER este indicat pe partea de jos. Față de normal, de prize, de 0,5 ps (1.4%) îmbunătățirea este văzut în ieșire la 110 km/h. Îmbunătățit de Accelerare a Crescut de răspuns și de performanță de accelerație. IRIDIUMPOWER demonstrează cele mai bune sale de îmbunătățire a performanței în timpul accelerării. IRIDIUMPOWER are o 0,4 mm diametru iridium centru de electrod și o formă specială electrod de masă. Aceste caracteristici se combină pentru a realiza o mai ignitability și necesită mai mică scânteie de tensiune decât oricând înainte. Acest lucru permite de înaltă răspuns de conducere cu mai putine rateuri decât sub mare tensiune necesară scânteie condiții, și mai puține rateuri când ignitability este dificil. Ca urmare, accelerația îmbunătățește în comparație cu mufele normale. Îmbunătățit de Cai Putere (2) 0.4 mm de centrul electrodului crește de ieșire sub diferite condiții de conducere. Puterea produsă de 0,4 mm dia. iridium centru de electrod este IRIDIUMPOWER de neegalat de alte prize. Graficul de mai jos compară rezultând o putere, când IRIDIUMPOWER este instalat în comparație cu alte înaltă performanță prize. Folosind un 0.4 mm dia. bine electrodului central, există mai multă putere față de 0,8 mm și 2,5 mm dia.

Parametrii mărfii

Coduri De Referință:
-
Tip:
-
Numarul Parte:
IUH24
Altă Parte Numărul:
-
Nume De Brand:
denso
Schimb Numărul Parte:
-
Țara/Regiunea de Mașină Fabricarea:
-
Baza De Montare:
Conic
Material De Electrod:
Iraurita
Mai bine îți place