.

.

OkeyTech 10BUC Profesionale ID48 Sticlă Transponder cheie auto pentru Seat skoda tp24 tp22 auto cip id 48 OEM megamos crypto cip

OkeyTech 10BUC Profesionale ID48 Sticlă Transponder cheie auto pentru Seat skoda tp24 tp22 auto cip id 48 OEM megamos crypto cip

RON 33.00
RON 40.80

Disponibilitate
În stoc


De înaltă calitate
10buc x Cip ID48
1.- Garanție de un an.
2.- Dacă elementul este defect la primire, poti cere la schimb una nouă, în termen de 7 zile de la data primirii (Cumpărător ar trebui să se întoarcă tot original si nedeteriorate elemente sub re-stare vandabile).
3.- Putem furniza gratuit servicii de reparatii termen de un an de la cumpărare. Pentru prima lună, vom plăti o modalitate de costul de transport maritim( de la noi pentru locația dvs.); După 1 lună de la cumpărare, cumpărătorul trebuie să plătească două moduri de costul de transport maritim.
4.- După ce vom primi produsele returnate, va vom trimite înlocuite de cele în regim de urgență.
5.- Garanția nu se extinde la orice produse care sunt deteriorate fizic sau sub egida onu-condiții normale de funcționare ca urmare a utilizării necorespunzătoare sau montarea necorespunzătoare pe părți.
1.- Feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea noastră, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Multumesc mult pentru timpul acordat.
2.- Vom pleca la fel de feedback după feedback-ul dumneavoastră pozitiv.
3.- Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.

Parametrii mărfii

Țara/Regiunea de Mașină Fabricarea:
China
Schimb Numărul Parte:
id 48 cip
Personalizare:
Da
Tip De Material:
Ceramica
Numarul Parte:
cheie auto cu cip
R/C Funcție:
Cu
Nume De Brand:
OkeyTech
Altă Parte Numărul:
ID48
Numele:
Cip ID48 megamos
Tip De Material:
Sticla
culoare:
Negru
Utilizarea:
pentru cheie de masina
Greutate:
1g/pcs
Pachet:
Punga cu bule
Caracteristică:
masina transponder
Starea:
100% de brand nou și de cea mai bună calitate
Țara/Regiunea de Mașină Fabricarea:
Guangdong
Mai bine îți place