.

.

MaxKare 1 pereche Bandaj Suport pentru Încheietura mâinii Proteja Bratara Barbati Femei Adulte Bracers Baschet, Fotbal, Sportive, de Protecție a Încheieturii mâinii

MaxKare 1 pereche Bandaj Suport pentru Încheietura mâinii Proteja Bratara Barbati Femei Adulte Bracers Baschet, Fotbal, Sportive, de Protecție a Încheieturii mâinii

RON 13.00
RON 18.72

Disponibilitate
În stoc


Descriere :
Culoare : culoarea cărnii
Material : nylon
Utilizări : sport grijă încheietura mâinii
Domeniul de aplicare : generale
Tip : cârmei
Caietul de sarcini : una pentru a o vinde
Dimensiune produs : 15.5 * 8.5 * 1.5 cm / buc
Lista de ambalare :
Proteja încheietura mâinii * 1 pereche
1. Elementele vor fi livrate în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata este confirmat. Noi nu suntem responsabili pentru orice neregulă sau indisponibil adresă.
2. Vă rugăm să verificați cu dvs. Vamale înainte de cumpărare. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Vă rugăm să verificați cu țara biroului Vamal și de sosire clearance-ul, dacă este necesar. În situația normală, vom reduce valorile declarate pentru elemente.
3. Cele mai multe dintre articolele vor fi expediate prin China Aer Înregistrat Mail sau Aliexpress Standard de Transport maritim. Acesta vă va duce 25-60 zile lucrătoare de tranzit în funcție de locația dumneavoastră. Cele mai multe dintre elementele vor fi livrate în 4 săptămâni, în timp ce unele pot dura până la 6 săptămâni. Acest lucru este normal, avem mare speranță că ai putea înțelege faptul că tranzit internațional este în afara controlului nostru. Dacă doriți să obțineți produsele rapid, vă sugerăm că veți putea alege Express shipping prin DHL.
4. Notă : Verificați dacă în pachet înainte de a o semna sau de a o accepta, a refuza coletul dacă se pare că deteriorarea în timpul tranzitului. Dacă aveți orice problemă cu privire la transportul maritim, vă rugăm să contactați-ne în mod liber la început. Multumesc.
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.
3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.
1. Dacă sunteți mulțumit cu produsul nostru, vă rugăm să lăsați 5 stele feedback-ul la noi fără nici o ezitare, ne va fi foarte apreciat pentru asta.
2. Dacă există unele probleme cu produsul nostru, vă rugăm să ne contactați în primul rând prin intermediul Aliexpress Trademanager, mesaj sau e-mail. Vă vom răspunde în curând și de a oferi cele mai bune solutii, vă rugăm să ne credeți că nu vom lăsa să suporte pierderi.

Parametrii mărfii

Material:
Nailon
Nume De Brand:
Maxkare
Aplicabile Oameni:
Adult
Numărul De Model:
proteja încheietura mâinii
Mai bine îți place