.

.

Iubirea CCVE Alb AC-DC Adaptor AC 100-240V-DC 12V 2.5-UN Impermeabil în aer liber CCTV Alimentare pentru CCTV Camere IP

Iubirea CCVE Alb AC-DC Adaptor AC 100-240V-DC 12V 2.5-UN Impermeabil în aer liber CCTV Alimentare pentru CCTV Camere IP

RON 23.96

Disponibilitate
În stoc


Iubirea CCVE Alb AC-DC Adaptor AC 100-240 V-DC 12 V 2.5-UN Impermeabil în aer liber CCTV Alimentare pentru CCTV Camere IP
AC Tensiune de Intrare : AC 100 - 240 AC ( 50 HZ - 60 HZ ) Tensiunea de Ieșire (V) / Curent (a) : 12 V 2.5 a Putere de Ieșire(W) : 24 W Culoare : alb Performanță : Stabilitate și de Înaltă Eficiență, impermeabil impermeabil adaptor este foarte util pentru utilizarea flexibilă pentru a conecta camera CCTV de exterior pe vreme rea. Cum să instalați? Folosiți o mână pentru a ține în mare parte de la sursa de alimentare adaptor,o altă mână pentru a ține ascuns caseta de sârmă capacul și trageți-l în jos cu o anumită forță, astfel ascunde sârmă capacul cutiei este în afară de cea mai mare parte. Rezolva cea mai mare parte pe perete. Acorde o atenție faptul că circuitul partea terminală este întotdeauna la partea descendentă. După cablare, a pus capacul din nou pe cea mai mare parte.
Despre Plata :
Acceptam plata de la Aliexpress accept Escrow/ card de Credit/ / Money Booker ! cum ar fi Visa,Web Money (denumite WM), TT remitențe, Paypal, Western Union, Qiwi wallet, Brazilia Boleto și așa mai departe.
Despre Shippment :
1 nava a Alixpress e adresa înregistrată NUMAI.
2 Vom aranja mărfurile pentru tine în termen de 1 până la 3 zile lucrătoare în mod normal. Vă rugăm să verificați informațiile de urmărire pe site-ul : www.17track.net. Vă rugăm să rețineți, va dura 2 până la 5 zile înainte de urmărire informații pot fi vizualizate on-line.
3 costul De transport nu include taxe de import,și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Noi nu va fi responsabil pentru taxe/taxe vamale sau orice alte taxe vamale.
Cu toate acestea, în mod normal, putem declara o valoare mai mica pe colet la tine vamale, dacă aveți nevoie,vă rugăm să ne anunțați atunci când comanda. Dar dacă vamale cere bani în plus pentru dumneavoastră impozitului/taxei, va trebui să plătească și de a rezolva cu ei. Vă rugăm să vă asigurați că puteți termina declarance și să plătească taxe vamale/taxe.Vă rugăm să lăsați un mesaj atunci când vă puneți ordine în delcare valoare,în caz Contrar, vom declara de experiența noastră (De exemplu $25-$45 sau scrie valoarea Reală )
4 nu Putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în obiceiurile de compensare
5 Pentru DHL de livrare rapid,dacă codul poștal/oraș sunt la DISTANȚĂ de ZONA de livrare DHL gama,va vom contacta pentru a plăti în plus la DISTANȚĂ, TAXĂ(35 USD), altfel avem drepturi de a alege un alt similare livrare fel ca EMS.
Despre Restituire/Rambursare :
1 vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice problemă sau nevoie de ajutor despre comanda,va Vom fericit la serviciu în 7/24 timp,multumesc.
2 oferim 12 luni fabricarea de garanție pentru produsul principal de reparații și tehnologie sprijină cu excepția accesorii.
Când ați primit produsul cu probleme, vă rugăm să oferi fotografii sau clipuri video scurte, ca dovadă termen de 3 zile,apoi ne-am putea suporta $10 revenit costul de transport maritim, După 3 zile de la receiption, ai purta o modalitate de costul de transport maritim pentru trimiterea la noi, vom suporta costul de transport maritim pentru a trimite înapoi la tine. După o lună de la receiption, două mod de costul de transport maritim(inclusiv costul de transport maritim din China la adresa) vor fi atât pe tine.
Toate retur-bunurile TREBUIE să FIE în ambalajul ORIGINAL, fără nici o rupt pentru a revinde, în cazul în care este rupt din cauza ta retur, vom avea de a cere despăgubiri. Costul de retur va fi platit de cumparator.
Pentru rambursare completă, vă rugăm să trimiteți-pachet complet spate(inclusiv toate accesoriile necesare);
Pentru reparare sau înlocuire, vă rugăm să trimiteți singurul produs fără accesorii. În orice caz, vă rugăm să asigurați-vă că parcela bine de ambalare.
3 în Cazul în care produsele sunt deteriorate pierdut atunci când acestea sunt returnate,cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi,și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.
4 nu Vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat
5 vă Rugăm să nu deschizi disputa înainte de orice comunicare dacă ești nemulțumit de produsele sau serviciile noastre,, care nu este de nici un ajutor pentru tine și pentru noi, vom rezolva problema cât mai curând posibil după ce obține avea nevoie, vă rugăm să amabilitate înțeleg, vă mulțumesc foarte mult!
Despre Feedback-ul :
1 satisfactia Dumneavoastra este nostru cel mai mare confort, așteptăm mereu de servire pentru tine!
2 comentariu si sugestie este destul de important pentru magazinul nostru.

Parametrii mărfii

Nume De Brand:
Iubirea
Numărul De Model:
XD-12v-2500K
culoare:
Alb
Articol:
AC-DC adaptor
Intrare:
AC 100-240V ~50/60Hz
Ieșire:
DC12V 2.5 A
Carcasa Din Material:
Plastic
Rezistent la apa:
IP66
Utilizare:
Pentru CCTV CCVE
Mai bine îți place