.

.

JIENU Camera ip HD 720p Acasă CCTV de Securitate Sistem de Supraveghere de Exterior Impermeabil Mini Ipcam p2p Infraroșu Cam Suport ONVIF

JIENU Camera ip HD 720p Acasă CCTV de Securitate Sistem de Supraveghere de Exterior Impermeabil Mini Ipcam p2p Infraroșu Cam Suport ONVIF

RON 63.00
RON 90.00

Disponibilitate
În stoc

Caracteristici : .Rezolutie maxima poate ajunge la 1.0 M(1280×720), imagini în timp real .Iluminare scăzută,0.01 Lux @ (F1.2,AGC ON),0 LUX cu IR .Suport filtru IR-CUT comutator pentru a realiza zi și noapte de monitorizare .H.264 main profile de compresie, pentru a realiza scăzută rată de biți, calitatea imaginii de înaltă definiție .Suport dual stream .Suport monitor mobil(i Phone, Android) .Suport Auto-iris și obturator electronic, pentru a regla pentru diferite supraveghere a mediului .Oferim web, CMS, centru de a gestiona software-ul (XYEYE), și SDK pentru dezvoltare .Suport legătură cu HVR/NVR/NVD .Onvif 2.0 protocal de conformitate .Exterior impermeabil dimensiune Lentila : Default : 3.6 mm Opțional : 6mm 8mm(Pentru informații stânga atunci când nevoia de a înlocui obiectivul, la același preț) Pachet inclusiv : 1* 720 P Camera IP Wireless 1* CD (inclusiv introducere) 1 * sursă de Alimentare (Opțional) NOTĂ : Acest aparat trebuie să lucreze cu un 12 V/2 A sursa de alimentare. Dacă nu ai nevoie de sursa de alimentare, puteți alege " aparat de Fotografiat ". Și dacă ai nevoie de sursa de alimentare, vă rugăm să alegeți dreptul de alimentare potrivite pentru tine ( UE , SUA , marea BRITANIE , AU ), si va trimite solicitarea dvs.! Vă mulțumesc!
FAQ : Î : care este adresa ip implicită a camerei ? F : 192.168.1.10 nume de Utilizator : admin Parola : null ( gol ) ! Q : Are camera suporta Mișcare Detecta,FTP,e-Mail de alarmă, RTSP și așa mai departe ? F : Da ! Camere IP vindem acceptă aceste funcții . 1) vă Rugăm Configurare de detectare a mișcării în CMS software-ul . 2) Ne sugerează Sever-U si File Zilla Server FTP pentru a încărca video sau imagine. 3) Pentru e-Mail de alarmă,vă rugăm să folosiți e-Mail server care suporta SMTP ( Hotmail ,Yahoo nu suporta SMTP ,acesta nu acceptă Gmail temperat de problema cu serverul ) . 4) ,RTSP URL-ul pentru VLC media Player : rtsp : //$(IP) : $(PORT)/user=$(UTILIZATOR) si parola=$(PWD)&channel=$(Canal)&flux=$(Stream).sdp?real_stream Exemplu : rtsp : //10.6.10.25 : 554/user=admin si parola=&channel=1&flux=0.sdp?real_stream F : ceea Ce ești porturi informații camerelor de luat vederi ? Q : ONVIF 2.0 Port 8899 ;RTSP Port 554 ;HTTP Port 80;mass-Media Port 34567 F : Nu suport camera IE ,Chrome ,Firefox și așa mai departe ? Q : De plug-in-problemă ,pentru site-ul adresa IP a interfeței de URL-ul,NUMAI IE suportă mai Multe Limbi . Chrome,Safari doar suport Chineză . Pentru cloud server XMEYE.NET ,aceasta susține mai multe limbi Q : Când am terminat pașii pentru a adauga camera la CMS lista,de ce se anunța "nu Pot găsi Aparatul" chiar și eu pot vedea implicit adresa ip 192.168.1.10 în meniu . F : este conflict de Adrese IP ,adresa ip implicită nu este în același segment de rețea ca router. Vă rugăm să faceți clic pe "Edit Dispozitiv" pentru a schimba adresa ip a camerei pentru a le face în același segment de rețea ! De exemplu ,dacă adresa ip a routerului este 192.168.0.1 ,atunci ai nevoie pentru a schimba adresa ip a camerei pentru a 192.168.0.XX .
1. Postul va fi livrat în termen de 1-3 zile lucrătoare. 2. Timp de livrare : Prin poștă : în General 3-10 zile lucrătoare. Prin e-Mail de Aer : în General 10-30 zile lucrătoare. 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 4.SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 5. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. 6.Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale. 7. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!
1. Dacă aveți orice probleme de plată,vă rugăm să ne contactați! 2 .Dacă aveți nevoie pentru a cumpara mai multe bunuri, dar prețul nu este foarte ieftin, sau nu-l găsiți în magazinul nostru, vă rugăm să ne contactați!
1.Oferim, de asemenea, întreținere de 12 luni. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.

Parametrii mărfii

Dimensiunea Senzorului:
Numai la Camera, Camera Cu UE Plug, Camera Cu NOI Plug, Camera Cu Priza UK, Camera Cu UA Plug
Alarma De Acțiune:
FTP Foto,e-Mail Foto
Nume De Brand:
JIENUO
Tehnologia:
Infraroșu
Senzor:
CMOS
De Alimentare(V):
dc 12v 2a
Depozitare:
Nici unul
Consum De Energie(W):
5w
Sisteme De Operare Acceptate:
Windows 10,Windows 7,Windows Vista,Windows 8,Windows XP
De Înaltă Definiție:
1.0 Megapixeli
is_customized:
Yes
Sprijinit De Sisteme Mobile:
Android,iOS
Format De Compresie Video:
H. 264
Iluminare Minimă(Lux):
1/4
Numărul De Model:
JN-IP511-O
Unghi De Vizualizare (Grade):
85°
Caracteristici Speciale:
Impermeabil / Rezistent La Intemperii
Alimentare:
Normal
Tip:
camera ip
Senzor De Brand:
SONY
Conectivitate:
IP/de Rețea cu Fir
Dimensiuni (L x W x D)(mm):
165mm*60mm*60mm
Stil:
Cutie Aparat Foto
Lentila (mm):
3.6 mm
IR Distanta(m):
15
Interfață De Rețea:
RJ-45 10/100Mb Ethernet Slot
Ieșire Audio:
Nici unul
Mai bine îți place