.

.

Alb E36 Rabatabile Scaun de Viteze (Alb) Înlocuire Kit de Reparatie Pentru BMW 320i/325i M3

Alb E36 Rabatabile Scaun de Viteze (Alb) Înlocuire Kit de Reparatie Pentru BMW 320i/325i M3

RON 34.00
RON 61.32

Disponibilitate
În stoc


Alb E36 Rabatabile Scaun de Viteze (Alb) Înlocuire Kit de Reparatie Pentru BMW 320i 325i M3
100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate
Înlocuirea Scaunelor Potrivite pentru :
Pentru E36 de la Scaunul Șoferului - TOATE ANI
Pentru E36 Partea Pasagerului Scaunului pentru data de producție variază de la 1993.5 să 1997.5
Original scaunul de viteze ar trebui să fie de culoare albă pentru acest lucru pentru a se potrivi. Dacă este de culoare roz sau verde, alb nu se va potrivi. Veți avea nevoie de un alt fel!
1 An garantie!
INSTRUCȚIUNI DE ÎNLOCUIRE :
1. Scaun tot drumul în sus înainte de a începe. Primăvara poate elibera cu degetele în locul greșit mai târziu. Scoateți scaunul de masina. Există două șuruburi pe fața piese de pe scaun, și două pe spate. Toate cele patru trebuie să iasă. Apoi, deconectați cablurile de conectare a scaunului trei în cazul meu. (NOTĂ : S-ar putea fi mai ușor pentru a ridica scaunul de pe șuruburile și înclinați-l în lateral pentru a obține o aderență mai bună pe aceste. De asemenea, probabil că doriți să deconectați bateria, astfel încât să nu transforme pe SRS de lumină.).
2. Elimina înapoi capacul de plastic bucată - 1 șurub. Acest lucru va expune motoarele si cutia de viteze.
3. Prop scaun, astfel încât acesta este orientat perpendicular pe mod normal ar face - adică partea din spate a scaunului se confruntă la sol. Am folosit o pereche de cutii de bere să țină loc de picioare, dar puteți să poziționați-l astfel încât să se echilibrează pe șine, dacă o faci corect.
4. Acum, va trebui să scoateți cele două motoare conectate la cutia de viteze. Scoateți cele două șuruburi care dețin fiecare dintre motoarele pe. 3 dintre acestea sunt la un unghi puteți obține cu o șurubelniță torx, 1 veți avea nevoie de o cheie allen pentru a ieși.
Începe cu partea superioară a motorului în primul rând, ca un al doilea motor șuruburi sunt în spatele primului. Tug greu, acestea sunt înșurubate pe destul de bine. Odată șuruburile sunt eliminate, trageți doar motoare departe de transmisie și ei ar trebui să vină imediat.
5. Acum, e timpul pentru a elimina transmiterea placa. Există 6 șuruburi care fixează placa pe transmisie. Tu ar trebui să fie capabil de a ajunge la patru dintre acestea, cu o șurubelniță, un posibil să aveți nevoie de o cheie allen. Deșurubați acestea, și amintiți-vă unde se duc, din spate doi sunt mult mai mult decât ceilalți.
6. Odată ce suruburi sunt afară, a lovit placa de la partea de câteva ori, și de a folosi o șurubelniță cu cap plat pentru a-l smulgi de pe.
În interior, veți vedea unelte și mecanisme. A atenua presiunea de pe spătarul scaunului și trageți ușor că echipamentul. Veți găsi probabil mai multe rupte peices de plastic de viteze.
7. Curata toata cutia pentru a asigura veți obține toate piesele defecte afară. Re-pack cazul. Așezați echipamentul pe o suprafață solidă și apăsați arborele în viteză.
8. Acum, împingeți echipamentul înapoi. Trebuie să-l miști în jurul valorii de un pic pentru a obține bucată de metal în. Acum, doar reasambla de transport și loc în ordine inversă

Parametrii mărfii

Element De Lungime:
1.3cm
Țara/Regiunea de Fabricație:
China
Schimb Numărul Parte:
Noi
Nume De Brand:
ARMSKY
Numarul Parte:
Noi
Altă Parte Numărul:
Noi
328i An:
1999
Model de BMW:
328i
Lățime Produs:
1.3cm
Pentru Autovehicule Marca/Model:
BMW
culoare:
Alb
Cantitate:
1 buc
garanție:
12 luni
Mai bine îți place