.

.

Ultra Subțire Caz pentru Samsung S8 Plus Înapoi Caz pentru Samsung S8 Slim case pentru Samsung galaxy note 8 fundas cu 0,3 mm PP Unbreak

Ultra Subțire Caz pentru Samsung S8 Plus Înapoi Caz pentru Samsung S8 Slim case pentru Samsung galaxy note 8 fundas cu 0,3 mm PP Unbreak

RON 47.96

Disponibilitate
În stoc


Caz pentru Samsung model :
Pentru Samsung Galaxy Nota 8 pentru Samsung Galaxy S8/ S8 Plus,
vă rugăm să selectați corect de caz pentru telefonul mobil cu atenție .
Funcția :
Ultra-subțire, Murdărie-rezistent, Anti-zgârieturi, Ușor de curățat
Caracteristici :
ⅰ . Ultra Slim 0.3 mm
ⅱ . 360° Protectie pentru iphone
ⅲ . Anti-finger print
ⅳ . Mată senzație de atingere
Livrare :
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem. Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 7 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Garanție Și Întreținere :
Noi oferim cele 7 zile gratuite de înlocuire, Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.
Culoare Nepotrivire
Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor, iluminare, fundal etc. Cu toate acestea, dacă credeți că produsul primit este de culoare greșită, vă rugăm să ne contactați pentru a vedea dacă o întoarcere sau de restituire este posibil.

Parametrii mărfii

Material:
Pentru Samsung Nota 8, Pentru Samsung S8 Plus, Pentru Samsung S8
Pachetul De Vânzare Cu Amănuntul:
Da
design:
Simplu,Mat,Transparent
Compatibil Samsung Model:
Galaxy S8,Galaxy Note 8,Galaxy S8 Plus
Caracteristici:
Anti-Finger print; Anti-Detonație; Ultra subțire
Funcția:
Dirt-rezistent,Anti-knock
Tip:
Montate Caz
Dimensiune:
for Samsung Note8/S8/S8plus
Nume De Brand:
memumi
Compatibil Marca:
Samsung
Tip:
Caz
model1:
pentru samsung galaxy note 8 acoperi caz
model2:
pentru samsung galaxy s8 Caz
model3:
pentru samsung galaxy s8 plus acoperi caz
Mai bine îți place